Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Salgın Sebebiyle, Consensus Konferansı’nda da Değişiklik Yapıldı

Covid-19’un yarattığı panik birçok etkinliği etkilemeyi sürdürüyor. Dünya çapında kongreler ve büyük buluşmalar iptal edilirken, birçok spor müsabakasında da süresiz erteleme yoluna gidildi. Benzer durumlar kripto para sektörü için de geçerliliğini elbette ki sürdürüyor. Yaşanan salgın ve oluşan risk sebebiyle, kripto para sektörünün en büyük etkinliklerinden birisi olan Consensus, 2020 yılında sanal olarak gerçekleşecek.

Organizasyonun düzenleyicileri arasında yer alan CoinDesk’ten bugün yapılan açıklamada, Amerika’da gerçekleşmesi beklenen etkinliğin sanal ortamda düzenleneceği duyuruldu.

Amerika’da da etkilerini gösteren salgın ile ilgili olarak tedbirler göz önünde bulundurularak alınan bu karar sonrasında etkinlik, sanal ortamdan canlı olarak gerçekleştirilecek.

Organizatörler, etkinlik için daha önceden bilet almış olan kişilerin biletlerinin parasının tamamını ise 60 iş günü içinde ödeyecek.

Mayıs ayında New York’ta düzenlenmesi planlanan etkinliğin sanal ortamda en iyi kalitede kripto para topluluğuna aktarılması için de, en iyi hizmet sağlayıcıları ile çalışılacağı kaydedildi.

Öte yandan bugün alınan karar kapsamında katılımcıları arasında Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun da olması beklenen Istanbul Blockchain Week de ertelendi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment