Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Samson Mow: Bitmain IPO’su Çok Şüphe Uyandırıcı

Blockstream CSO’su Samson Mow yaptığı açıklamada Bitmain’in halka arz planlarını garip bulduğunu belirtti. Mow, Bitmain’e yapılan yatırımlarda kafasına yatmayan bazı noktalar olduğunu ifade ederken, şunları söyledi:

”Açıkçası Bitmain ile ilgili ilk olarak haberler kulağıma geldiğimde şaşırdım. Bazı şeyler de duyuyorum ve gerçekten şaşırmaya dwevam ediyorum. Bence sektördeki birçok isim de bu konuda benimle ilgili aynı fikirde.”

Mow ile röportaj yapan Messari Inc. yetkilisi Katherine Wu da, konuyla ilgili benzer şeyler söyledi. Başarılı yönetici Bitmain’in halka arz süreçleri ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

”Açıkçası şu anda birçok detay ortada yok. Bazı bilgilere ulaşım şansımız da yok. Tam olarak neyi yapmak istediklerine dair bir fikirleri varsa dahi, şu an bunu bizimle paylaşmıyorlar ve bu da, sizlerin de tahmin edebileceği gibi hiç de şeffaf bir yaklaşım değil.”

Mow, aynı zamanda Bitmain’in yazısını okuduğunda kafasında bazı soru işaretleri oluştuğunu belirtirken, Bitmain’in bazı bilgileri kasıtlı olarak saklamaya çalışmış olabileceğini iddia etti. Mow, sözlerini şöyle sonlandırdı:

”Bitmain’in şu anda tam olarak ne yaptığını anlamak inanın çok ama çok güç. Bir anda okuyorsunuz ve en sonda kafanızda sorular canlanıyor. Bu adamlar ne yapmaya çalışıyor diye kendinize soruyorsunuz. Ya da söyledikleri ne kadar doğru, ne kadar fazla inovasyonları var, ne kadar fazla yatırımcıya ulaşabilecekler… Bu soruların hiçbirinin net bir cevabı yok.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment