Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Samsung’dan Kripto Para Piyasası İle İlgili Yeni Hamle!

Güney Kore’nin  elektronik devi Samsung, ilk olarak amiral gemisi telefonu Samsung Galaxy S10‘a getirdiği birkaç kripto paralara ve blockchain teknolojisine özgü uygulamayı ve fonksiyonu, Galaxy serisindeki daha fazla telefona getirmeyi planlıyor.

Business Korea’nın Samsung tarafından yapılan bir basın açıklamasına dayanarak yaptığı habere göre, elektronik devi kendi dijital kripto para cüzdan uygulamasını çok daha düşük fiyata sahip modellere getirmeyi ve kripto paralara özel fonksiyonlarını daha fazla yetki bölgesi ile ülkeye yaymayı planlıyor.

Samsung Electronics’in ürün geliştirme ekibinin yöneticilerinden birisi olan Chae Won-cheol, konu hakkında yaptığı açıklamada blockchain özelliklerini destekleyen Galaxy modellerinin sayısını kademeli olarak arttıracaklarını ve bu sayede yeni tecrübelerin önündeki engelleri kaldıracaklarını ifade etti.

Samsung Blockchain Wallet uygulaması şu an için Samsung’un yeni piyasaya sürülmüş cihazı Galaxy S10’da yer almakta. S10 buna ek olarak dijital imzalama ve merkeziyetsiz uygulamalar gibi ek blockchain özelliklerine de sahip ki Business Korea’nın yayınladığı habere göre bu özellikler de düşük bütçeli diğer Galaxy akıllı cihazlarına entegre edilebilir.

Samsung’un düşük bütçeli cihazlarına kripto para ve blockchain özelliklerini entegre etmesi ilk başta fiyata sert bir etki yapmayacak olsa da, ana akım kitlelere kripto para birimlerinin tanıtılması ve sektörün genişletilmesi açısından hayati bir önem arz etmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment