Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alp Işık Tokyo’dan Bitcoin İle Ürün Satın Aldı!

Türkiye’nin önde gelen  kripto para ve Bitcoin simalarından birisi olan Alp Işık, geçtiğimiz günlerde eşi ile beraber çıktığı Asya turundan çeşitli Bitcoin videoları göndermeyi ve kullanıcılara farklı konularda yardım etmeyi sürdürüyor.

Işık ilk olarak Tayland içerisinde bir kafede Bitcoin ile ödeme yapmış, daha sonra da Tayland içerisinde yer alan bir Bitcoin ATM’sinin kullanımını göstermişti.

Kısa Süreli ve Sıkıntısız Ödeme

Ünlü YouTuber yeni gönderisinde Japonya’nın başkenti Tokyo içerisinde, ülkenin en büyük elektronik mağazalarından birisi olan ve her mağazasında Bitcoin ile ödeme seçeneği bulunan Bic Camera‘dan BTC ile bir ürün satın alımı gerçekleştirdi. Yaklaşık 22 dolarlık bir Xbox adaptörü için 0.00371981 BTC ödeyen Alp Işık, düşünülenin aksine bütün işlemi oldukça kısa sürede gerçekleştirdi. Bitcoin ağında madencinin onayına bağlı olan ödeme işlemleri, sıklıkla 30 dakika ile 1 saati bulan sürelerde gerçekleşebilmekte olsa da, büyük ihtimalle ödemenin blockchain ağına düşmesi ile işleme onay veren mağaza sistemi sayesinde bütün süreç oldukça kısa sürede tamamlandı.

Alp Işık’ın videosunu daha detaylı izlemek ve yapılan işlemleri takip etmek için buradaki linkten videoya ulaşabilir ve Işık’ın Asya macerasındaki diğer videolarını da takip edebilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment