Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Samsung Galaxy Note 10’un Kripto Para Versiyonu Geliyor

Samsung’un yeni telefonu Galaxy Note 10’un en son versiyonu kullanıma hazır bir kripto para cüzdanı barındıracak ve bu cüzdanın içerisinde bazı ücretsiz koinler yer alacak.

Wall Street Journal gibi kaynaklara göre Güney Kore’nin dev şirketlerinden Kakao Corp., kendi kripto parası olan KLAY’i Samsung kullanıcılarına ulaştırmanın bir yolunu buldu.

Hazır Gelecek

Kakao geçtiğimiz yıl içerisinde bir duyuru yayınlayarak Klaytn’in bundan böyle KLAY adlı bir token kullanacağını açıklamıştı.

Wall Street Journal tarafından yapılan habere göre bu tokenlar kısa süre içerisinde büyük bir kitleye yayılabilirler. Çünkü Samsung’un geliştirdiği Galaxy Note 10 modelinin Klaytn versiyonu, hazır bir kripto para cüzdanı ve bir miktar KLAY tokenı ile gelecek.

Bu telefonda Klaytn tarafından geliştirilen birkaç farklı ürün ve hizmet daha bulunacak. Konu hakkında yapılan açıklamalara göre bunun amacı Blockchain hakkında yeteri kadar bilgisi olmayan insanları bilgilendirmek.

Bu yeni ürünün Dünya pazarına açılıp açılmayacağı henüz bilinmiyor. Şu anki bilgilere göre bu ürün yalnızca Samsung’un merkezinin de bulunduğu Güney Kore pazarına sürülecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment