Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Samsung, Sanal Mağazası “Samsung 837X” İçin Decentraland (MANA) ile Ortaklık Kurdu

Teknoloji devi Samsung, metaverse dünyasında “Samsung 837X” sanal mağazasını açmak için Decentraland (MANA) ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Samsung, resmi web sitesinden 6 Ocak 2021 tarihinde yapılan paylaşımda New York City lokasyonunda bulunan fiziksel mağazası Samsung 837 ilham alınarak modellenen Samsung’un yeni metaverse deneyimi olacak sanal mağazanın, insanlara teknoloji ve kültür çatışması içerisinde inanılmaz olasılıkları keşfetmeleri için deneyimsel bir oyun alanı ruhu sunacağını belirtti.

Samsung 837X için bir arazi alımı gerçekleştiren Samsung, satın alımın marka olarak Decentraland tarihindeki en büyük satışlarından biri olduğunun altını çizdi. Ayrıca hayranlarının, Bağlantı Tiyatrosu ve Sürdürülebilirlik Ormanı ile dahil olabilecekleri eğlenceli etkinliklerdeki görevleri tamamlayarak 837X NFT rozetlerini kazanma şansı yakalayabileceğini söyledi. 837X NFT rozeti kazanan kişiler, Decentraland avatarları için epik-mistik seviyeleri arasında  sınırlı sayıda giyilebilir NFT koleksiyonundan birine sahip olabilecekleri bir çekilişe katılabilecek.

Bağlantı Tiyatrosu, Las Vegas, Nevada’da gerçekleşen “Consumer Electronics Show(CES) etkinliği sırasında Samsung haberlerini sergileyecek ve konukların Samsung teknolojisi tarafından desteklenen sorunsuz bağlantı ve özelleştirilmiş çözümlerinden gelen güçlü deneyimler hakkında daha fazla bilgi edinmelerini sağlayacak.

Sürdürülebilirlik Ormanı ile konuklar, milyonlarca ağaç arasında bir yolculuğa çıkabilecekler hatta efsanevi bir karşılaşma yaşayabilecekler.

Samsung Kişiselleştirme Aşaması etkinliği ile fiziksel Samsung 837 mağazası konumunda konuklar için yapımcı ve DJ  olan Gamma Vibes’ın ev sahipliği yapacağı bir ilk metaverse karma gerçeklik canlı dans partisi düzenleyecek.

Samsung Electronics America’da Kurumsal Pazarlama ve İletişimden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Michelle Crossan-Matos;

Bağlantı, sürdürülebilirlik ve özgünleştirme hikayelerimizi farklı bir şekilde benzersiz bir alan olan Samsung 837X’de anlatmaktan gurur duyuyoruz. Metaverse, hiçbir yerde yaşayamayacağımız  benzersiz sanal deneyimler yaratmak için fiziksel ve uzamsal sınırlarımızı aşmamızı sağlıyor.

açıklamalarında bulundu.

Samsung, sınırlı bir süre için Decentraland’de açık kalacak olan Samsung 837X sanal mağazası ile çoklu evren yaklaşımı başlatarak bu deneyimi yıl boyu başka platformlarda daha fazla kişinin deneyimine ulaştırmayı planlıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!