Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Koin Bülteni Şanslı Kişileri Binance Etkinliğine Gönderiyor!

Kripto para dünyasının en büyük şirketlerinden biri olan Binance, İstanbul’da özel bir etkinlik düzenliyor. Koin Bülteni olarak site takipçilerimizden iki şanslı kişiyi bu etkinliğe gönderiyoruz!

İstanbul’da Özel Etkinlik!

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya sahip olan Binance 1 Eylül tarihinde İstanbul’da özel bir etkinlik düzenleyecek.

Türkiye’deki kripto para yatırımcıları tarafından da yaygın bir şekilde kullanılan Binance, bu etkinliğinde davetlilere özel bir deneyim vaat ediyor. Etkinliğe gitme fırsatı yakalayan kişiler 1 Eylül tarihinde düzenlenecek olan kahvaltıya gidecek ve çeşitli imkanlardan yararlanacaklar.

Etkinliğin Detayları

Yerel Binance topluluğu tarafından organize edilen bu kahvaltı etkinliğin davetlileri sektörün önemli isimleriyle tanışacak, Binance ekosistemi hakkında bilgi edinecek ve sürpriz ödüller kazanacaklar.

Forestanbul’da düzenlenecek olan bu etkinlik 1 Eylül sabahı başlayacak ve öğleden sonraya kadar devam edecek. Bu eşsiz etkinliğe yalnızca 100 kişi katılabilecek. Etkinlik detay sayfasına bu bağlantı ile ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki formu dolduran Koin Bülteni takipçileri ise bu 100 kişiden biri olma hakkını kazanacaklar!

Başvurunuza geri dönüşler mail yoluyla gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU SÜRECİ SONLANMIŞTIR, İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER!

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment