Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Şant Manukyan’dan Bitcoin Yorumu: Yeni Düzeltmeler Kapıda mı?

Global startejist Şant Manukyan, paylaştığı video ile yeni ralli kapsamında Bitcoin yorumu yaptı. BTC fiyatı 35 bin doları aşarak yeni bir rekora imza atarken, Manukyan yatırımcıyı olası bir düzletme konusunda uyardı. Analist, Bitcoin için bu kadar ani bir yükselişin sağlıklı olmayabileceğini belirtti.

Ünlü stratejist ve analist Şant Manukyan dün yayınladığı video ile Bitcoin analizi yaptı. Bitcoin fiyatı 35 bin 800 dolara kadar tırmanarak rekor tazeledi ve hafta başında yaşanan geri çekilmeyi telafi etmeyi başardı. Şant Manukyan, BTC için yaşanan düşüşü gün içi sert bir düzeltme olarak değerlendirdikten sonra, ivmenin yukarıyı işaret ettiğini söyledi. Analist, buna rağmen BTC için yeni düzeltmelerin kapıda olduğuna inanıyor.

Yeni düzeltmeler gelebilir

Şant Manukyan, Bitcoin’in son günlerde sergilediği hareketler sebebi ile kaygı duymaya başladığını dile getirdi. Bu kaygının Bitcoin’i bir balon olarak gördüğü anlamına gelmediğini söyleyen Manukyan, yeni düzeltmelerin gelebileceğini öne sürdü.  Ünlü analist, BTC için 35 bin dolar sularındaki direnç noktalarının çalışacağını düşündüğünü ve fiyatın aşağı yönlü hareket edebileceğini belirtti.

Bitcoin için RSI göstergesinin neredeyse rekor seviyeleri işaret ettiğine dikkat çeken Manukyan, bu sebeple belli bir oranda düşüş ihtimalinin  kuvvetli olduğunu anlattı. Global stratejist, Bitcoin’de yaşanabilecek sağlam bir gerilemenin ardından belli bir oranda satış hareketinin olacağını dile getirdi. Olası bir düzeltme ile daha fazla BTC alamayacağını söyleyen Manukyan, başka bir kripto para tarafında pozisyonunu büyütmeyi amaçladığını dile getirdi. Analist, henüz bu coinin ismini açıklamadı.

35 bin dolar sularındaki dirençlerin kırılması önemli

Şant Manukyan BTC’nin çok ciddi bir potansiyeli olduğuna inandığından, hiçbir zaman Bitcoin’deki tüm pozisyonlarını satmak gibi bir niyeti olmadığını belirtti. Buna rağmen kademeli olarak azaltabileceğini söyleyen analist, 35 bin dolar sularındaki direncin tam anlamıyla kırılması ile pozisyonlarını yeniden arttırabileceğini dile getirdi.

Manukyan, sıfırdan daha fazla BTC tutan adreslerde yeni bir rekorun görüldüğüne dikkat çekti. Fakat yeni adreslerin sayısının 2017 rallisindeki seviyelerden düşük olduğunu belirtti. Analist, buradaki hareketliliğin hızlanması ile BTC için bunun bir balon hareket olarak yorumlanabileceğini söyledi. Manukyan bu tablonun hangi yöne hareket edebileceğinin henüz netlik kazanmadığını belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!