Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Santiment 6 Altcoin’e İşaret Etti: Herkes Zararda, Büyük Potansiyel Taşıyorlar

On-chain analist platformu Santiment, piyasada yatırım yapılabilecek az riskli altcoin projelerini paylaştı.

Santiment 26 Temmuz tarihli paylaşımında toplamda 10 altcoin’e yer verdi. Bunlardan 6 tanesi yatırımcılarının büyük kısmının zararda olduğu, diğer 4 tanesi ise yatırımcılarının genellikle kazandığı projeler olarak sınıflandırıldı.

Yatırımcılarının çoğunlukla zararda olduğu 6 proje arasında Shiba Inu (SHIB), Polygon (MATIC), ChainLink (LINK), Cardano (ADA) ve Ripple (XRP) yer aldı.

Yatırımcılarının büyük kısmının karda olduğu 4 proje arasına ise Toncoin (TON), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Dogecoin (DOGE) dahil oldu.

Paylaşıma ek olarak açıklamada bulunan Santiment analistleri, tarihsel olarak bakıldığında yatırımcıların en çok acı çektiği projelerin genellikle daha yüksek getiri imkanı sunduğuna yer verdi:

Piyasaların yükselişe geçmek üzere olduğuna inanıyorsanız, tarih yatırımcıların en çok acı çektiği varlıkları satın almanın sizin için yüksek getiri elde etme olasılığının daha yüksek olduğunu söylüyor. Dikkate değer 10 kripto para arasında portföy kararlarınıza yardımcı olacak en iyi ve en kötü MVRV Z-Skorunu burada bulabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!