Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Santiment: Shiba Inu Diğerlerinden Ayrışıyor, Yatırımcılar Dikkat Etmeli!

Güncel verilere göre Shıba Inu (SHIB) diğer altcoinlerden ayrışmaya başladı.

On-chain analiz platformu Santiment tarafından aktarılan verilerde, Shiba Inu’ye yer verildi. SHIB’in bu hafta sonu diğer altcoinlerden ayrıştığını belirten Santiment analistleri, son yükselişlerin mütevazi olduğunu ve devamının gelebileceğini ima etti.

Uzun vadeli balinalar iş başında

Özellikle uzun vadeli SHIB balinalarının biriktirmeye devam ettiğini vurgulayan Santiment, kısa vadeli al-sat yapan balinaların ellerini küçülttüğünü ve bunun pozitif bir sinyal olduğunu kaydetti.

Aktarılan verilerde, en büyük 150 SHIB balinasının son 1 ay içerisinde 6,57 trilyon SHIB biriktiğine yer verildi. Bu balinalarının varlıklarını borsada değil kendi cüzdanlarında tutukları yani uzun vadeli yatırımcılar oldukları kayıtlara geçirildi.

Bununla birlikte varlıklarını borsada tutan kısa vadeli 150 SHIB balinasının son 1 ayda ellerindeki SHIB varlıklarını 5,53 trilyon azalttığı vurgulandı.

Santiment’in açıklamasının detaylarında şu ifadeler yer aldı:

Shiba Inu, hafta sonu diğer altcoinlerden küçük bir ayrışma yaşadı ve son 48 saatte mütevazı bir %5 artış kaydetti. Yatırımcılar, uzun vadeli balinaların birikmeye devam etmesi ve kısa vadeli balinalarının çantalarının küçülmesi gerçeğinden memnun olacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!