Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Santiment Kar Satışlarının Ardından 2 Altcoin İçin Tepki Yükselişi Bekliyor!

Analistler, bu hafta içinde yaşanan kar satışlarının ardından Ripple (XRP) ve Cardano (ADA) özelinde olası bir tepki yükselişi yaşanabileceğini belirtti.

On-chain veri platformu Santiment yakın tarihli bir gönderide, XRP ve ADA için yükseliş yönlü tahminlerini paylaştı. Santiment, bu hafta piyasayı vuran yüksek miktardaki kar satışlarından en fazla etkilenen XRP ve ADA’nın geri dönüş performansı sergileme ihtimalinin yüksek olduğunu yazdı.

XRP ve ADA için kar-zarar grafiğini paylaşan Santiment, yatırımcıların bu haftaki kar satışlarının ardından halihazırdaki fiyatlardan zararına işlem yaptıklarını belirtti. Bununla birlikte XRP ve ADA cephesinde yaşanan düşüşün diğer kripto paralara nazaran biraz daha fazla olduğu belirtilirken olası bir tepki yükselişi üzerinde duruldu:

Yatırımcılar XRP ve ADA işlemlerini zararına yapıyor. Bu durum bir tepki yükselişi olasılığını artırıyor.

CoinGecko verilerine göre XRP bu hafta içerisinde %7,31 düşüş yaşayarak 0,494 dolar seviyesinden 0,458 dolara kadar geriledi. Benzer bir düşüş ADA tarafında da yaşanırken kripto para %8 değer kaybederek 0,301 dolar seviyesinden 0,276 dolara geriledi. Yazım esnasında XRP 0,468 dolardan, ADA ise 0,285 dolardan  işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!