Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Santiment’ten Kripto Paralar İçin Alım Sinyali Geldi: “FUD” Tarihi Düzeyde!

Kripto piyasalarında tarihi düzeydeki FUD ortamı, alım yapma cesareti gösteren yatırımcılar için dönüş fırsatları sunuyor.

Bitcoin ve altcoin fiyatları sert düşüşler yaşarken yatırımcılar panik halinde satış yapıyor. Kripto para piyasası en çok FUD dolaşan haftalarından birini yaşarken yatırımcı durumları dip sinyali için bazı emareler veriyor.

On-chain veri ve analiz hesabı Santiment 5 Temmuz tarihinde Twitter’dan paylaştığı gönderide, sosyal medyada tarihi düzeyde korku, belirsizlik ve şüphenin (FUD) hakim olduğunu söyledi. Sosyal medyada kripto paralar için alım yerine daha çok satım ifadelerinin yer aldığını belirten Santiment, şu ifadeleri kullandı:

Piyasalar kan kaybetmeye devam etti ve sosyal medya şu anda tarihi seviyelerde FUD gösteriyor. Kripto forumlarında “sat” ifadelerinin “al” ifadelerinden daha fazla geçtiği bir zaman nadirdir.

Santiment bu durumun cesur yatırımcılar tarafından gerçek bir karşıt hamle fırsatı olarak değerlendirilebileceğini söyledi. Kalabalığın öfke ve hayal kırıklığına karşı çıkarak alım yapılmasının bir fırsat olarak görülebileceği vurgulandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!