Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SAP Blockchain Girişimine 27 Üye Ekledi

Büyük bir Alman yazılım şirketi olan SAP, ortak Blockchain programına 27 yeni üye eklediğini açıkladı.

Bu girişimin yeni üyeleri Barselona‘daki SAP TechEd etkinliği sırasında açıklandı. Yapılan basın açıklamasında üyelerin telekomünikasyon, perakende satış, ilaç, lojistik, kamu hizmetleri ve daha birçok sektörde faaliyet gösterdiği belirtildi.

SAP tarafından “Blockchain ortak inovasyon girişimi” olarak tanımlanan grup, iş süreçlerini geliştirmede ortaklığı teşvik etmek üzere kuruldu. SAP,

‘Grup SAP Cloud Platform Blockchain yardımıyla, Blockchaini “nesnelerin internetine”, tedarik zincirlerine ve imalata entegre etmeye çalışıyor ‘

dedi.

ABD’li Benjamin Moore & Co’nun üreticisi ve yeni grup üyelerinden biri olan Joe Peraino’ya göre şirket, tedarik zincirindeki operasyonları hızlandırmak için Blockchain’in potansiyelini keşfetmek istiyor.

Peraino şunları söyledi:

“Şirketimiz ulaşım yönetimi ile olasılıkları keşfetmek ve günümüz kağıt tabanlı sistemlerde yaşanan karmaşıklıkları basitleştirme konusunda oldukça hevesli.”

SAP ayrıca, Taşımacılıkta Blockchain İttifakı’na (BiTA) olduğu gibi İspanya’nın Alastria konsorsiyumuna (eski adıyla Red Lyra) katılacağını açıkladı. Bu sayede müşterileri arasında Blockchain teknolojisinin benimsenmesi amaçlanıyor.

Şirket, Alastria‘ya katılmanın Avrupa çapındaki  Blockchain ekosistemini ve ağını güçlendireceğini söyledi. Ayrıca, BiTa üyeliği, yük ve taşımacılık yönetiminde hizmetlerini genişletmeye yardımcı olacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment