Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Satoshi Nakamoto Ortaya Çıktı Mı? Büyük Gün Yarın!

Lider kripto para birimi Bitcoin‘in gizemli mucidi Satoshi Nakamoto yıllar boyunca birçok defa gündeme gelse de, kimse gerçek mucide ulaşmayı başaramadı ve bu gizem hala sürüyor. Craig Wright gibi birçok kişi Satoshi Nakamoto olduğunu iddia etse de hiç kimse bunu tam anlamıyla kanıtlayamadı.

Şimdi ise ”gerçek” Nakamoto olduğunu iddia eden bir kişi, elinde 980.000 adet Bitcoin olduğunu ve 10 milyar dolarlık serveti ile gerçek Satoshi olduğunu ispatlayacağını öne sürmekte. Gerçek Nakamoto’nun temsilcisi olan Ivy McLemore konu hakkında yaptığı açıklamada ilgili kişinin yakında bütün her şeyi açıklayacağını ve bunun hiçbir şekilde reklam çalışması olmadığını vurguladı.

Sözde gerçek Nakamoto’nun konu hakkında açılmış bir internet sitesi de var ve kendisi ile ilgili bilgileri yavaş yavaş bu siteden açıklayacağını ifade etmekte. İlk bilgiler 18 Ağustos tarihinde açıklanacak ve açıklanacak olan önemli bilgiler arasında gerçek adı, 980.000 Bitcoin’i neden hiç yerinden oynatmadığı, memleketi, eğitim ve iş bilgileri ve son olarak da Bitcoin’in yeniden doğuşu için kafasındaki planı yer alıyor.

İkinci önemli bilgi açıklanacak tarih ise 19 Ağustos olarak belirlendi ve şimdiden kendisinin kripto para sektörünün ilgisini çektiğini söylemek doğru olacaktır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • İsmail Babacan
    Posted 18 Ağustos 2019 - 02:17 02:17

    daha öncede satoshi açıklayacak kimliğini diye yine böyle site adresi yayınladınız mail adresimizi girdik spam reklamlar geldi satoshi adında platform kurduk diye yine böyle bi üçkağıt sistemi ve sizde bilerek yada bilmeyerek reklamını yapıyorsunuz bu dolandırıcıların..

Leave a comment