Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Satoshi Olduğunu İddia Eden Craig Wright, Bitcoin Cash ile İlgili Konuştu

nChain isimli firmada baş araştırmacı olarak görev yapan ve kendisini çeşitli ortamlarda birkaç kez Satoshi Nakomoto olarak ilan eden Craig Wright, Afrika’da katıldığı bir panelde Bitcoin Cash’in kullanım alanları ile ilgili konuştu.

Craig Wright, yaptığı açıklamada Blockchain teknolojisinin Afrika ülkeleri için oldukça önemli olduğunu belirtirken, Bitcoin Cash’in de bu devrimde önemli bir rol oynayacağını belirtti. Wright, şöyle konuştu:

”Global bir parada aradığınız en önemli özellik, dünyanın her bölgesinde artmış bir likiditeye sahip olmasıdır. Tarım ve kahve çekirdeği imalatına yatırım yapmak isterseniz, bu parayı kullanmalısınız. Afrika olarak, eğitime önem verir ve nesillerinizi yetiştirirseniz, gelecek sizler için çok daha parlak olacak.”

Bitcoin Cash’in Afrika ve diğer görece geri kalmış bölgelerde global bir para birimi olarak hizmet verebileceğini de belirten Wright, sözlerine şöyle devam etti:

”Bu noktada artık Afrika bölgesinde yeni endüstrilerin açılması ve faaliyet göstermesi gerekiyor. Bununla birlikte, global çapta da bu ürünlerin satışını sağlayacak bir para birimine ihtiyaç var. Kripto paralar için geleceğin para birimi diyoruz ve bu var sayım ile yola çıkarsak, bizim için önemli bir alternatif, bu noktada Bitcoin Cash olacaktır. Bitcoin Cash, global çapta bir ekonomi oluşturabilmek için gereken tüm temel özelliklere sahip bir kripto para.”

Wright, son olarak sözlerini Bitcoin Cash’i överek bitirdi ve bu kripto paranın, çok ciddi bir kullanım alanına sahip olduğunu aktardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment