Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase’den Sektöre Kurumsal Yatırımcı Çekmek İçin Yeni Ortaklık Geldi!

ABD menşeli kripto para borsası Coinbase, sektöre kurumsal yatırımcı çekmek için en çok uğraşan kripto para platformlarından birisi desek, pek de abartmış sayılmayız.

Firma yakın zamanda varlık yönetim platformu Caspian ile ortaklık imzaladı ve kripto para sektörüne kurumsal yatırımcıyı çekme konusunda bir önemli adım daha attı. Ortaklık gereğince Caspian, Coinbase’in daha çok kurumsal yatırımcılara yönelik olan Coinbase Prime platformu ile entegrasyon sağlayacak ve ek trading ve portföy yönetim araçları sunacak.

Pazartesi günü bir Medium gönderisi ile yayınlanan haberin detayları ise şu şekilde:

”Biz bu ortaklığı sadece muazzam bir ticari fırsat olarak değil, aynı zamanda kripto para birimlerinin kurumsal yatırımcılar tarafından kullanılabilen, alım satımı yapılabilen bir varlık sınıfına doğru adım atma şansı olarak da görüyoruz. ”

Kripto para piyasası özellikle geçtiğimiz aylarda kurumsal yatırımcılardan ciddi bir ilgi görmekte. Thomson Reuters kaynağının bu yılın başlarında yaptığı bir ankete göre, kurumsal yatırımcıların yaklaşık olarak %20’si önümüzdeki 12 ay içerisinde kripto para birimleri ile ilgili bir planları olduğunu vurgulamıştı. Coinbase bunun yanı sıra Mayıs ayında Coinbase Custody, Coinbase Markets, Coinbase Institutional Coverage Group ve en önemlisi Coinbase Prime gibi kurumsala yönelik platformlarını kullanıma sunmuştu.

Caspian firması ise küresel bir bulut destekli teknoloji sağlayıcısı Tora tarafından kurulmuş bir blockchain ve kripto para yatırım firması. Caspian bu ayın başlarında piyasaya çıkmasına rağmen şimdiden Coinbase, Gemini, Bitfinex, Poloniex, Huobi, OKEx ve Binance gibi borsalarla bağlantılar elde etti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment