Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SEC’in Yeni Hamlesi, John McAfee’yi Korkutmadı: ”Benim İçin Gel SEC”

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), geçtiğimiz hafta içerisinde yaptığı yeni bir duyuruda, özellikle ICO reklamı yapan ve reklam yapıp bunun karşılığında ücret aldıklarını belirtmeyen sosyal medya fenomenlerini, yaptırım yapılabileceği konusunda sert bir dille uyarmıştı.


Bunun yanı sıra yine SEC’in en son attığı hamle ile, ünlü isimler Floyd Mayweather ve DJ Khaled‘e kestiği ceza da, bir çok kişiyi korkutmaya yetti.

Kripto para piyasasının belki de en hareketli ve önde gelen isimlerinden olan John McAfee ise, özellikle Siacoin için yaptığı reklam çalışmaları ile bilinmekte. McAfee, konu hakkında kendi resmi Twitter hesabından paylaştığı bir gönderide, SEC’e karşı hakaret boyutunda ifadeler kullandı ve açık açık korkmadığını gösterdi.

”Ben? SEC hakkında endişeliyim? Ben medyada resmen, açıkça, Amerika kumaşı üzerindeki bu yozlaşmış […] ve akıtan apse ile (SEC) dalga geçtim. Benim için gel SEC. Bu ülkedeki her yayın kuruluşunda, sana içerisine bir traktör römorkunun girebileceği yeni bir ‘boşluk’ açacağım.”

McAfee, yıl içerisinde yaptığı daha önceki açıklamalarında da açık açık SEC ve SEC başkanına karşı bu tarz açıklamalarda bulunmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment