Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Seed CX Üç Yeni Sabitkoini Destekliyor: PAX, USDC ve TUSD

Kripto para borsalarından Seed CX geçtiğimiz günlerde bir basın duyurusu paylaştı ve platformunda üç yeni sabitkoini desteklemeye başladığını açıkladı. Bunların arasında Paxos (PAX), USD Coin (USDC) ve TrueUSD (TUSD) bulunuyor.

ABD merkezli bir kripto para borsası olan Seed CX bundan böyle müşterilerine yukarıda ismi verilen üç sabitkoin üzerinden alım-satım yapma imkanı tanıyor olacak. Müşteriler 17 Mayıs’ta platforma eklenmesi beklenen bu sabitkoinleri kullanarak diğer kripto paralar üzerinden ticaret yapabilecekler.

Seed CX tarafından yapılan açıklamalar bu sabitkoinler için başlangıç aşamasında yalnızca kripto para paritelerinin oluşturulacağını, zamanla itibarı paraların da ekleneceğini gösteriyor. Müşterilerin yakın gelecekte euro gibi itibarı paraları kullanarak PAX, USDC ve/veya TUSD alabileceklerini söyleyebiliriz.

Sabitkoin piyasası bu gibi hamlelerle birlikte büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda piyasadaki sabitkoinlerin sayısı artmış ve kimine göre Tether (USDT) piyasanın tekeli olmaktan çıkmaya başlamıştı. Seed CX gibi borsaların bu yeni sabitkoinleri destekliyor olmaları piyasanın daha fazla tanınırlık kazanmasını sağlıyor.

Seed CX’in CEO’luğunu üstlenen Edward Woodford da bu konu hakkında bir açıklama yaptı ve sabitkoinler hakkında şu yorumu paylaştı:

“Sabitkoinler sayesinde piyasada 7/24 yoğun bir itibari para akışı oluyor ve böylece ekosistem genelinde gelişme yaşanıyor. Müşterilerimiz de bu koinleri desteklememiz için yoğun talepte bulundular.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment