Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SeedX CEO’su: Dijital Ürünlerin Geleceğine Tokenizasyon Var

Son dönemde yaptığı hamleler ile kurumsal yatırımcıları hedefleyen SeedCX kripto para borsasının CEO’su Edward Woodford, yaptığı açıklamada kurum olarak dijital ürünlerin alınıp satılmasında, tokenizasyon modelinin geleceği oluşturacağı vizyonuna sahip olduklarını açıkladı.

Gerekli sertfikaları ve lisansları alarak Amerika’daki yatırımcılara hizmet vermeye başlayan ve ülkedeki kripto para ekosisteminin en ciddi firmalarından birisi olarak gösterilen SeedCX’in CEO’su Edward Woodford, bu yönlerini geliştirmeye devam etmeleri gerektiğnii de sözlerine ekledi.

Kripto para piyasalarının son bir yıldır ciddi bir çakılma yaşadığını da belirten başarılı yönetici, buna karşın kurumsal yatırımcının ilgisini çekebilecek ve hayatı onlar için kolaylaştırabilecek şeyler yapmaktan ise vazgeçmediklerini aktardı. Woodford, sözlerine şöyle devam etti:

”Kurumsal yatırımcının ilgisi hep vardı ancak bu ilgi şu an değişiyor. Fiyatlar astronomik seviyelere geldiğinde, karlı işlem yapmak çok kolay olduğunda, o dönem daha fazla operasyonel risk alabiliyorduk. Ancak şimdi, karlılık süreçleri normalize oldu ve bu riskleri almak anlamsızlaştı. Bizim de kaliteyi arttırmamız gerekiyor. Bunun farkında olduğumuz için de Seed CX olarak kaliteli bir ürün ve ekosistem oluşturarak, kurumsal yatırımcıya hizmet etmek istiyoruz.”

Edward Woodford, ayrıca dijital ürünlerin gelecekte tokenize olacağını ifade ederken, kurumsal yatırımcıların da bu vizyona katıldığını belirtti. Şikago merkezli borsanın başarılı yöneticisi, bu vizyon doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini ve en iyi ürünü sunacaklarını da sözlerine eklemeyi ihmal etmedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment