Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Serkan İnci Üç Kripto Para Yatırımcısına 100 Bin Lira Bütçe Verecek!

Serkan İnci geçtiğimiz yıl içerisinde kripto para ticareti yaparak gelir elde etmeyi başarmış üç kişiye özel bir bütçe vereceğini açıkladı.

İnci Sözlük’ün kurucusu olan Serkan İnci bugün sabaha karşı kendi Twitter hesabından kripto para yatırımcılarını yakından ilgilendiren bir gönderi paylaştı. Serkan İnci geçtiğimiz son bir yıl içerisinde kripto para piyasasında al-sat yaparak para kazanmayı başaran üç kişiye özel bir fon oluşturacağını açıkladı.

Serkan İnci şu ana dek kripto paralarla ilgili çeşitli açıklamalar yapmış, kripto para sektörünü yakından takip ettiğini açık bir şekilde göstermişti. İnci özellikle 2017’nin sonlarına doğru Türkiye’de Bitcoin ile bir ilke imza atmış ve yeni doğmuş bir bebeğe takı olarak “Bitcoin takmıştı.”

İnci bundan birkaç gün önce de kripto para piyasasının son zamanlarda yaşadığı artışla ilgili konuşmuş, piyasanın yükselişe geçmesiyle birlikte kripto paraların yeniden popülarite kazandıklarını söylemişti. Bu popülarite yüzünden sektördeki dolandırıcıların sayısında artış olabileceğini söyleyen İnci kripto para yatırımcılarını bu konuda uyarmıştı.

Serkan İnci, Twitter’da paylaştığı gönderide piyasanın geçtiğimiz gün epey iyi bir performans sergilediğini söyledi ve daha sonra kripto para yatırımcıları için oluşturabileceği fondan bahsetti. Kendisinin konu hakkındaki gönderisi şu şekilde:

İnci, bu kriterlere uyan üç kişiyi kendi “ekibine dahil edip” bu üç kişiden her birine “100 bin liralık bütçe vereceğini” duyurdu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment