Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ShapeShift Kripto Para Borsası, Yeni Yönetici Arayışına Girdi!

Önde gelen kripto para borsalarından birisi olan ShapeShift, yönetim ekibinde köklü değişik yapmaya hazırlanırken yeni yönetici arayışlarına da başladığını açıkladı. Söz konusu startup firması konu hakkında yaptıkları basın açıklamasında şirkette yeni bir role atanan eski CFO Justin Blincoe‘nin yerine, onun yerini doldurabilecek birisinin arayışına geçtiklerini aktardı.

”ShapeShift bir kurum olarak devamlı olarak değişiyor ve biz devasa büyümemizin sıradaki aşaması için hazırlanıyoruz. Bunu verimli bir şekilde yapabilmek için de yeni uzmanlıkları ve yetenekleri bünyemize çekmeye çalışıyoruz. Bay Blincoe bu girişimin liderliğini yapmaya yardım ediyor ve son olarak şirkette farklı bir kıdemli finans rolüne geçiş yapacak ve bu esnada CFO rolü de boş kalacak.”

ShapeShift sözcüsü Emily Coleman konu hakkında yaptığı açıklamada Blincoe’nin şirketteki rolünün ne olacağını ise kesin olarak açıklamadı. ShapeShift kripto para borsası geçtiğimiz hafta içerisinde ShapeShift’in diğer ürünleri olan donanım cüzdanı uygulaması KeepKey ve fiyat takip endeksi CoinCap ile olan iş birliğini artıracak yeni bir versiyon yayınlamıştı. Şuan için yeni versiyon sadece seçilmiş belirli kişilere kullandırılmakta.

ShapeShift bunun yanı sıra kripto para ekonomik krizinde en çok darbe yiyen kurumlardan birisi oldu ve CEO Eric Voorhees geçtiğimiz Ocak ayında şirketin 37 elemanını işten çıkartmak zorunda kaldığını açıkladı ve bunun oldukça acı veren bir tecrübe olduğunu da dile getirdi. ShapeShift’i etkileyen unsurlardan birisi de regülatörlerin baskısı yüzünden müşterini tanı (KYC) gerekliliklerine sahip değilken bunları uygulamak zorunda kalması olmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment