Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

UPbit ve Bittrex Kripto Para Borsaları, İki Kripto Parayı Platformlarından Delist Etmeyi Planlıyor!

Kripto para piyasası ve kripto para ekosistemi her geçen gün gelişmeyi sürdürüyor ve bu ekosistemin bel kemiği olan kripto para borsaları da olası bir yasa dışı işleme veya likidite azlığına karşı platformlarındaki kripto para birimlerini devamlı olarak güncelliyorlar.  Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance, yakın zamanda CLOAK, MOD, SALT, SUB ve WINGS kripto para birimlerini delist ettiğini açıklamıştı.

Görünüşe göre başka kripto para borsaları da söz konusu kripto paralar için aynı görüşe sahip ki Bittrex ve UPbit de hem SALT hem de WINGS‘i delist edebileceğini açıkladı. UPbit konu hakkında yaptığı açıklamada delist etmenin en büyük sebebinin kullanıcı sayısının azlığı ve pazarlama stratejilerinin yetersizliği olduğunu vurguladı.

”Wings DAO temel olarak Büyük Veri tabanlı bir kriptografik fiyat tahmin piyasası olarak biliniyor ancak şuan için günlük 2 kullanıcıdan az sayıda verilen hizmete dayalı olarak veri oluşturmak imkansız ve bu ürünü devam ettirmek de mümkün değil. Buna ek olarak proje takımı seviyesinde işlemleri geliştirmek adına verilen çabalar da yetersiz.”

SALT konusunda da açıklamada bulunan borsa yetkilileri, bunun token arzı ile ilgili şuan yetkili regülatörler tarafından yapılan incelemenin delist sebebi olduğunu vurguladılar. İlgili haber kaynağında UPbit’in yanı sıra Bittrex kripto para borsasının da ilgili iki tokeni platformdan kaldırabileceği belirtildi çünkü iki borsa geçmişte hep aynı tarihlerde bir koin listeledi veya bunu platformundan çıkardı. SALT ve WINGS yeni delistlere rağmen hala dört ve üzeri alınıp satılabilecek platforma sahip.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment