Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SHIB Metaverse Projesinin Beklenen Kritik Güncellemesinin Detayları Açıklandı

SHIB Metaverse projesinin beklenen büyük güncellemesinin detayları ve projeye ait ilk görseller yayınlandı.

Temmuz ayının sonunda The Third Floor geliştirici şirketi ile anlaşan Shiba Inu ekibi, uzun zamandır beklenen güncellemenin detaylarını 30 Ağustos tarihinde yayınladı. Yapılan açıklamada SHIB Metaverse’ün önemli yapı taşlarından birini oluşturacak Wagmi Temple‘a önemle yer verildi. Asya esintileri ile dolu olduğu görülen metaverse evreni öncelikle resmi discord kanalı üzerinden seçilen sınırlı sayıdaki kullanıcıya sunulması ve kullanıcılardan gelen geri bildirimler ışığında geliştirme sürecinin şekil kazanması planlanıyor:

Gelişim süreci için fayda sağlamak ve SHIB The Metaverse’in daha da büyümesi için fırsatlar sunmak adına sizi yenilikçi fikirlerinizi paylaşmaya davet etmek istiyoruz.

Yeni güncelleme haberine göre ShibArmy topluluğunun geri bildirimlerini almayı amaçlayan bu ilk beta sürüm ile birlikte ileriye dönük rehberlik sağlanması amaçlanıyor. The Third Floor şirketinin önderliğinde ilerletilen bu projeye topluluğun dokunuşlarının dahil edilmesine de önem veriliyor gibi duruyor. Ekibin resmi açıklamasında konu hakkında şu ifadelere yer verildi:

The Third Floor’un (TTF) duyurulmasından bu yana, SHIB The Metaverse için bir çekirdek yapı oluşturmak adına çok çalışıyoruz. Bu çekirdek yapı Shiba Inu topluluğuna layık, gerçekten sürükleyici bir deneyim elde etmek için çalışacak en iyi uygulamaların ve üyelerin bir birleşimi olacaktır.

Tasarım aşaması boyunca sık sık Zen dekorlarından ve meditasyon kavramlarından esinlenildiği belirtilen SHIB Metaverse, toplamda 100.595 sanal arazi parseli içerecek şekilde tasarlanıyor. SHIB Metaverse’in başlangıç ​​aşamasında toplam 36.431 arsanın kilidi açılması ekibin planları arasında yer alıyor. Ayrıca şimdiye kadar 19.000’den fazla arsanın 5.600’den fazla mülk sahibi tarafından satın alındığı açıklanan bilgiler arasında yer alıyor. Söz konusu beta sürümüne yer almak isteyen kullanıcıların ShibArmy resmi discord kanalını yakından takip etmesi ve güncellemeler doğrultusunda hareket etmesi gerekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!