Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SHIB ve BONK’ta Kayıplar Derinleşirken Dogecoin20 Kripto Piyasasını Kasıp Kavuruyor

Bitcoin düşüşü ile Shiba Inu ve BONK’ta kayıplar derinleşirken Dogecoin20 kripto para piyasasını kasıp kavuruyor.

Kripto para piyasası son günlerde yaşanan Bitcoin ve meme coin rallisini konuşuyor. Köpek temalı meme coin projelerinden olan SHIB ve BONK’un performansı, gündemi meşgul etmeye devam ediyor. 

Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı Mart ayında ciddi artış yaşayan tokenler arasında yer alan SHIB ve BONK, yükseliş sonrası gelen balina faaliyetleri ile bir takım kayıplara yol açıyor.

CoinMarketCap verilerine göre son 1 aylık dilimde yüzde 171 oranında artış yaşayan SHIB, son 7 günlük periyottaki düşüş trendiyle dikkat çekiyor. SHIB’deki 1 haftalık düşüş yüzde 18’i aşarken son 24 saatlik zaman dilimindeki düşüş yüzde 8’i geçiyor.

Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 0,00002645 dolardan işlem gören SHIB, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,00008845 doların yüzde 69 altında seyrediyor. SHIB’in performansının ne yönde ilerleyeceği heyecanla beklense de balina faaliyetleri sebebiyle düşüşün devam edebileceği öngörülüyor. 

Köpek temalı bir başka meme coin olan ve Mart ayında ciddi yükseliş yakalayan BONK da son günlerde benzer bir performansa sahne oluyor. Son 1 ayda yüzde 78’den fazla artış yaşayan BONK, son 7 günde gördüğü yüzde 21’in üzerindeki düşüş ile yatırımcılarını üzüyor. 

CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatlik zaman diliminde yüzde 11 düşen BONK, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 0,00002335 dolardan işlem görüyor. BONK’taki düşüşün devam edip etmeyeceği merak konusu oluyor. 

SHIB ve BONK ile ilgili düşüş haberleri kripto topluluğunun canını sıkarken diğer taraftan dikkat çeken bir ön satış etkinliği emin adımlarla borsa listelemelerine doğru ilerliyor. Meme coin projeleri arasına henüz katılan Dogecoin20 isimli bir proje, kısa sürede 2 milyon dolardan fazla fon toplamayı başararak yatırımcıların radarına takılıyor. 

Dogecoin20 Ön Satışı 2 Milyon Doları Aştı

Şaka temalı ilk kripto projesi olan Dogecoin’in bir yükseltmesi olarak konumlanan Dogecoin20 token satın almak isteyen yatırımcıların sayısı gün geçtikçe artıyor. 

Ön satış etkinliğine gösterilen yoğun ilgi, deneyimli yatırımcıların dikkatini çekiyor. Henüz başlayan ön satışta şimdiye kadar toplanan fonların 2 milyon doları aşması, yeni meme coin Dogecoin20 tokene olan ilgiyi artırıyor.

DOGE20 sembolü ile CEX ve DEX’lerde listelenecek olan Dogecoin20, adını ünlü meme coin Dogecoin ve Ethereum blok zincirinin ERC-20 protokolünden alıyor. Şeffaflığı ve güvenliği ile nam salan Ethereum blok zinciri üzerinde inşa edilen kripto para birimi, Dogecoin’in çevreci bir versiyonu olarak konumlanıyor. 

Meme coin dünyasına yeni bir tarz ve staking özellikleri getirmeyi amaçlayan Dogecoin20, hızlı ilerleyen ön satışı sebebiyle gündeme oturuyor. Toplamda 140 milyar adet token arzı bulunan DOGE20, erken dönem yatırımcıları bekliyor. 

Dogecoin20 Nasıl Satın Alınır?

Yatırımcılar, erken dönemin avantajlı fiyatlarından faydalanmak için ön satış etkinliğine katılabiliyor. Ön satış etkinliği 12 aşamalı olarak gerçekleşiyor ve Dogecoin20 token satın almak isteyen yatırımcılar, her aşamada farklı bir fiyat ile karşılaşıyor. 

Kademeli fiyat artışı politikası, erken yatırımcıların borsa listelemeleri gerçekleşmeden önce potansiyel kazanç elde etmesine olanak tanıyor. Zira ilk aşamada girmeyi başaranlar, son aşamaya gelindiğinde çoktan kar etmiş oluyor.

DOGE20 ön satış etkinliğindeki 35 milyar adet coin, 12 aşamaya bölünerek yatırımcılara sunuluyor. İlk aşamada 0,00014 dolar olarak belirlenen DOGE20 fiyatı, son aşamada 0,00020600 dolara yükseliyor.

Mevcut aşamada yatırımcılar, 0,000164 dolar ödeyerek 1 adet Dogecoin20 token satın alabiliyor. Sonraki aşamada token fiyatı, 0,0002 dolara yükseliyor. Proje ekibi ön satış etkinliğinde 6 milyon dolar civarı fon toplamayı hedefliyor. Daha şimdiden 2 milyon doları aşan projenin borsa listelemeleri sonrasında ralli yapma ihtimali olduğu söyleniyor.

Dogecoin20 Staking Özelliği Yoğun İlgi Görüyor

Meme coin ekosistemine yeni bir bakış açısı kazandırmak ve Dogecoin’in çevreci alternatifi olmak isteyen Dogecoin20 token satın alan yatırımcıların kazancı, yalnızca borsa listelemeleri sonrası performansa bağlı kalmıyor.

Staking mekanizması DOGE20 tokenlerini kilitlemeyi tercih eden yatırımcılar, pasif gelir elde etme imkanı buluyor. Toplam token arzının yüzde 15’i staking özelliğine tahsis ediliyor. Staking ödülleri, her blok başına kullanıcıya ödeniyor ve 2 yıllık zaman dilimi içerisinde dağıtılıyor.

Projenin ilk yılında 17,5 milyar adet ve ikinci yılında 3,5 milyar adet DOGE20 tokenin staking havuzuna dahil olan katılımcılara dağıtılması planlanıyor. Şu ana kadar stake edilen DOGE20 token sayısı, 7,8 milyarı aşıyor. 

Staking panelinde yer alan bilgilere göre ETH bloğu başına ödül 6751 adet DOGE20 token olurken yıllık getiri yüzdesi (APY) mevcut haliyle yüzde 359 olarak karşımıza çıkıyor. Staking ile yatırımcılar, borsa listelemelerine ek olarak kazanç elde edebiliyor.

DOGE20 token satın almak isteyen yatırımcılar, erken aşamalarda projeye dahil olarak avantajlı fiyatlardan faydalanabiliyor. Mevcut aşamadaki 0, 000164 dolar fiyat ile ön satışa katılmak isteyen kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri ile ödeme yapabiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!