Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu Cephesinden Altcoin Uyarısı: Bitcoin ETF Süreci Sert Darbe Vurabilir!

 Shiba ekosistemi pazarlama uzmanı, SHIB ve altcoin fiyatlarında yaşanan son düşüşlere dair açıklamada bulundu.

Lucie takma adlı ekosistem geliştiricisi, 7 Ocak günü SHIB dahil altcoinlerin genelinde yaşanan düşüşü yorumladı. Spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurularına yönelik beklentinin piyasada ciddi hareketlilikleri tetiklediğini savunan Lucie, bu etkinin SHIB dahil birçok altcoin’i vurduğunu belirtti.

Özellikle yatırımcılar arasında daha riskli olarak görünen altcoin piyasasının bu denli makro beklentiler karşısında daha hassas olduğunu dile getirirken herkesi daha dikkatli olmaya davet etti:

Bitcoin için ETF onayı gibi büyük haberler öncesinde piyasa kırmızıya dönüyor. Yatırımcılar sonucu tahmin etmeye çalıştıkça bu durum daha çok volatiliteyi beraberinde getirdi. Altcoinler daha küçük ve riskli oldukları için daha sert darbe alıyor. Bu bir rollercoaster, bu yüzden dikkatli ve hızlı olun.

Lucie’nin düşüş hakkındaki paylaşımlarının ardından spot Bitcoin ETF başvurularına ilişkin piyasaya sürülen olumlu haberler altcoinlerin kısa sürede toplarlanmasına ve Bitcoin’in nisan 2022’den bu yana en yüksek seviyesine ulaşmasına yol açtı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %5 yükseliş sergileyen SHIB, yazım esnasında 0,00000942 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!