Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu Ekosistemindeki Coin Popüler Bitcoin Borsası Listelemesi ile Sert Yükseldi!

Shiba Inu (SHIB) ekosistemi meme coinlerinden Doge Killer olarak adlandırılan LEASH, Singapur merkezli kripto para borsası Crypto.com’da listelendi.

Crypto.com 15 Ağustos tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinde yayınladığı gönderide, bugün TSİ 12.30 itibariyle LEASH’in borsa üzerinde alım-satıma açıldığını duyurdu.

Crypto.com, platform üzerinde LEASH/USD işlem çifti için ticaretin açıldığını belirtti. Listeme haberi, kripto para topluluklarından büyük olumlu tepkiler aldı. Yapılan listeleme ile birlikte LEASH’i benimseyen Bitget, OKX ve Gate.io gibi merkezi borsaların arasına bir yenisi eklenmiş oldu.

CoinGecko verilerine göre listeleme haberi LEASH’e pozitif olarak yansıdı. Listeleme haberinin yayınlanmasıyla birlikte 592 dolar seviyesinden 690 dolar seviyesine kadar yükselen LEASH, kısa bir süreliğine %15’ten fazla değer kazanımı kaydetti.

Daha sonrasında yazım fiyatı olan 632 dolara kadar gerileyen LEASH, son 24 saatte %4,4, son 30 gün içerisinde ise %48,2 yükseliş performansı gösterdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!