Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu Geliştiricisinin Yanıtı Heyecanlandırdı: Shibarium Tarihi Belli Oldu Mu?

Shiba Inu (SHIB) ekosisteminin merkeziyetsiz borsası (DEX) Bone ShibaSwap’in (BONE) ekibi, Shibarium beta sürümünün önümüzdeki hafta yayınlanacağını öne sürdü.

Bone ShibaSwap tarafından yakın tarihte paylaşılan Shibarium hakkındaki sosyal medya gönderisi, yatırımcıları heyecanlandırdı. Ekip, Shibarium beta sürümünün önümüzdeki hafta yayınlanacağını iddia etti.

Öte yandan YourPOP isimli bir Youtuber’ın yaptığı paylaşımda, Shibarium’un haftaya yayınlanacağını söylemesi üzerine başka bir Twitter kullanıcısı karşı gelerek Shibarium’un yayınlanacağına dair resmi bir duyuru olmadığını ve bunun bir Youtuber tarafından duyurulamayacağını söyledi.

Bu gönderiyi cevaplayan Shytoshi Kusama takma adıyla bilinen Shiba Inu’nun baş geliştiricisi, bu iddiaları doğrular nitelikte yanıt verdi. Kusama yaptığı paylaşımda, “eğer haklı çıkarsa ona bir özür borçlusun” ifadelerini kullandı.

Paylaşılan son detaylara göre Shibarium, SHIB ekosistem tokenlarının kullandığı Ethereum (ETH) blokzinciri üzerinde çalışacak. Bu yeni sürümün avantajları ölçeklenebilirlikdaha hızlı ve kapasiteli işlem ve daha düşük işlem ücretleri olacak. Öte yandan kullanıcıların, SHIB ekosistemindeki her işlem için BONE sahip olması gerekecek. Ayrıca yapılan her işlem karşılığında belirli oranda SHIB yakılacak ve zaman içerisinde SHIB arzının azalmasına büyük katkı sağlanacak.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %11’lik yükseliş performansı sergileyen BONE, haberin kaleme alındığı esnada 1,87 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!