Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SHIBA INU (SHIB) Katman-2 Ölçeklendirme Çözümü Shibarium Yakında Piyasaya Sürülecek

ShibaSwap geliştiricisi Eric M, SHIBA INU (SHIB) discord sunucusunda katman-2 ölçeklendirme çözümü Shibarium hakkında bazı detaylar aktardı ve net bir tarih vermemekle birlikte “çok yakında” geleceğini söyledi.

Eric M, Shibarium’un piyasaya sürülmesi için Ethereum‘un en büyük mainnet‘i olacak ve proof of stake (PoS) sistemine geçişi sağlayacak Ethereum 2.0‘ı beklemelerine gerek olmadığını belirtti. SHIBA INU, Ethereum üzerinde çalışan bir token olduğu için yüksek işlem ücretlerinden etkileniyor. İşlem ücretlerini düşürmenin, SHIBA INU’nun oyun ve NFT sektöründe büyümesi için önemli bir faktör olacağı düşünülüyor. Bu yüzden katman-2 çözümü Shibarium, SHIBA INU’nun sektörde gelişmesini hızlandırmak için önem taşıyor.

En büyük ikinci meme coin’in anonim kurucusu Ryoshi, SHIBA INU’nun katman-2 çözümü Shibarium’u 29 mayısta yayınladığı bir Medium paylaşımı ile duyurmuştu. Paylaşımda, Shibarium’un tamamen merkeziyetsiz olması için sürecin tek bir hata olmadan gerçekleşmesinin önemli olduğunun altını çizmişti.

Ayrıca Ryoshi ve geliştiriciler, SHIBA INU’nun metaverse ekosistemine girmesi için çalıştıklarını açıklamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!