Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu (SHIB) Metaverse’ünde Arazi Satışları Başladı

En popüler meme token’lardan biri olan Shiba Inu (SHIB), kendi metaverse’ünde sanal arazi satışlarına başladı.

Shiba ekibi daha önce yaptığı açıklamada 100.595 sanal arsanın olacağını ve arsaların sırayla satışa çıkacağını belirtmişti.

4 Kategoride şeklinde olacak arsaların fiyatları 0,2 ile 1 ETH arasında değişecek ve sıralaması; Silver Fur, Gold Tail, Platinum Paw, Diamond Teeth şeklinde olacaktır.

Shiba Inu 13 Nisan tarihinde yaptığı paylaşımda, projede sanal arazi satın alımlarında kullanılacak token’ları açıkladı.

Silver Fur arazilerinin başlangıç fiyatını 0,2 ETH olarak belirleyen ekib, Gold Tail arazilerini 0,3 ETH, Platinium Paw arazilerini 0,5 ETH ve Diamond Teeth arazilerinin fiyatını ise 1 ETH olarak belirlediğini söyledi.

Erken erişim kapsamında Bid Event adı verilen arazilerden hak kazanabilmek için kullanıcıların Shiboshi ve LEASH stake etmeleri gereceği belirtildi. Ayrıca Shiba ekibi, teklif sürecinin 72 saat süreceğini açıkladı.

Arazi satın almak isteyen kullanıcıların 72 saatlik periyotta en yüksek teklifi vermek zorunda olduklarını belirten Shiba ekibi, satın alan kullanıcıların bu arazileri tekrar satabileceğini söyledi.

3 aşamada olacağı belirtilen satışların ön satış ardından LEASH ve Shiboshi NFT sahiplerine varlıklarını kilitleme koşuluyla ikinci bir şans verilecek. 3. aşama ise herkese açık olacak ve herhangi bir zorunluluk bulunmayacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!