Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu (SHIB) Yeni Anlaşmasını Duyurdu: 25 Dolarlık Seyahat Bonusu

Shiba Inu (SHIB) ekibi ve blockchain tabanlı rezervasyon platformu Travala yeni bir iş birliğini ve özel bir kampanya duyurdu.

Shib Inu 24 Kasım tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Travala’dan seyahat rezervasyonu yapmak için SHIB kullananların 3 milyondan fazla otel, uçuş ve aktivitede kullanmak üzere ücretsiz 25 dolar değerinde seyahat bonusu kazanabileceğini belirtti.

Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), SHIB ve 80 farklı kripto parayı daha ödemelerde kabul eden ve 2 milyondan fazla otelde rezervasyon yapmaya imkan veren seyahat sitesi Travala’nın, kripto dünyasında ve hizmet sektöründe önemli bir yeri bulunuyor.

Şirket, geçmişte Dogecoin’e (DOGE) destek vermiş olsa da kasım ayının başlarında sosyal medya üzerinden yaptıkları bir paylaşımda kullanıcıların SHIB kullanarak beş yıldızlı lüks bir otelde rezervasyon yaptırabileceğini duyurmuştu.

Ayrıca şirket, kripto para kullanarak kullanıcıların Rolls-Royce, McLaren, Aston Martin ve Ferrari gibi süper lüks otomobilleri de kiralamasına izin veriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!