Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu Yatırımcısından Borsalara 182 Milyarlık Transfer: Daha Önce Düşüş Yaşattı!

Uzmanlar geçmişte Shiba Inu üzerinde oldukça başarılı işlemler yapmış bir yatırımcının borsalara aktardığı 182 milyardan fazla SHIB’e işaret ederek yakın zamanda bir düşüş bekliyor olabileceğini öne sürdü.

Etherscan’den alınan verilere göre önemli bir SHIB yatırımcısı kısa bir süre önce Gemini ve Crypto.com’a 182 milyardan fazla SHIB transfer etti. Uzmanlar, yatırımcının geçmiş dönemlerdeki hareketlerine işaret ederek yatırımcının bir düşüş bekliyor olabileceğinin altını çizdi.

On-chain analitik platformu Lookonchain’in gönderisine göre yatırımcı aralık ayında Crypto.com’a 1,67 milyon dolar değerinde 200 milyar SHIB gönderdikten kısa bir süre sonra SHIB, %7’nin üzerinde değer kaybetmişti.

Lookonchain yatırımcının geçmiş alım satımlarını grafik üzerinde görselleştirerek Shiba Inu’daki başarısına değindi. Yatırımcının işlem geçmişi incelendiğinde diplerden alıp tepelerde varlıklarını borsalara aktararak sattığı görüldü.

Uzmanlar yatırımcının işlem geçmişinde yola çıkarak Shiba Inu’da aşağı yönlü bir hareket beklenebileceğini dile getirdi.

Coingecko verilerine göre son 30 günde %9,3 değer kazanan SHIB, son 24 saat içerisinde %2,8 değer kaybederek yazım esnasında 0,00001284 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!