Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu’dan (SHIB) Gizemli Paylaşım: Balinaları Harekete Geçirdi

Popüler meme token Shiba Inu’ye (SHIB) ait resmi Twitter hesabı geçtiğimiz günlerde gizemli bir gönderi paylaştı. Gönderinin ardından hem topluluktan önemli bir etkileşim geldi hem de balina hareketlerinde son zamanların en büyük hareketleri gözlemlendi.

İçinde bulunduğumuz yılın mayıs ayında aniden tüm gönderilerini silip ortadan kaybolan Shiba Inu‘nun gizemli kurucusu Ryoshi’nin  gölgesi piyasalarda dolanmaya devam ediyor. 26 Ekim tarihinde Shıba Inu’ye ait resmi topluluk hesaından paylaşılan gizemli bir gönderide kurucuya ait merak uyandıran bir paylaşım yapıldı. Söz konusu tweet topluluk üyelerinin dikkatini çekmeye başardı ve binlerce etkileşim aldı.

Bitcoin (BTC) kurucusu Satoshi Nakamoto gibi ilk günden bu yana gizemini korumaya devam eden Ryoshi lakaplı kurucu daha öncesinde Shıba Inu felsefesine dair önemli gönderiler de paylaşmıştı. Yakın zamanda topluluk hesabından gelen tweet ise bu gönderiler ile ilginç bir bağlantıysa sahip gibi görünüyor. Söz konusu gönderide “Ryoshi…” şeklinde bir ifade kullanıldı ve adeta kullanıcıların devamını tamamlaması istendi.

Ryoshi geçmiş dönemde Medium hesabından yazdığı şu ifadelerle hatırlanıyor:

Shiba ile, başından beri kimsenin sorumlu olmadığını açıkça belirttik. Sorumlu kimse yok, sorumlu kimse yok ve krallığın anahtarları yok. Bunun sonucu, sorumlu sensin.

Öte yandan Twitter üzerinden paylaşılan bu gönderinin ardından balina hesaplarında da hareketlilik gözlemlendi. WhaleStats verilerine göre en büyük 500 Ethereum (ETH) balinası, SHIB bakiyelerine yaklaşık 6 milyon dolar değerinde Shiba Inu ekledi. Gönderinin paylaşıldığı gün Shıba Inu işlem hacminde %211 oranında kayda değer bir artış gözlemlendi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!