Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu’dan Yeni NFT Hizmeti: Baş Geliştirici Resmen Tanıttı!

Popüler meme token Shiba Inu (SHIB) baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, ekosisteme ait yeni NFT hizmetini tanıttı.

Shiba Inu baş geliştiricisi Shytoshi Kusama tarafından yakın tarihte paylaşılan bir blog gönderisinde, Shiba Inu ekosisteminin katman-2 (L2) blockchain projesi Shibairum’un bir parçası olarak kullanılacak yeni hizmet hakkında önemli gelişmelere yer verildi. Kusama’nın ele aldığı başlıklar arasında Shibacals NFT hizmetini ve “Worldpaper” adındaki kapsamlı ekosistem kılavuzu yer aldı.

NFT’ler gerçek dünyada hayat buluyor: Shibacals

Duyurulan yeni hizmet Shibacals, fiziksel nesnelerin dijital olarak doğrulanmasını sağlayan bir sistem oluşturmayı hedefliyor. NFC çipleri kullanarak fiziksel ürünlerin gerçekliğini doğrulamak ve bu ürünlerin sahipliğini belgelemek mümkün olacak. Bu adım, NFT’lerin sunduğu doğrulanabilir sahiplik ve kıtlık durumunu fiziksel nesnelere genişleterek çözüm getirecek.

Shibacals ekibi, Champion Apparel üzerinde Shiba Inu ürünleri oluşturacak. Bu ürünler, Shibacals’ın NFC çipleri ve Authentication Tags ile doğrulanacak.

Ayrıca bir hoodie tasarım yarışması da düzenleniyor. Topluluktan alınan tasarımlar, Shibacals ekibi tarafından değerlendirilecek ve oylamaya sunulacak. Kazanan tasarımlar, Champion Apparel üzerindeki Shiba Inu ürünlerine basılacak.

Bu iki girişim, Shiba Inu ekosisteminin genişlemesine ve kripto para birimlerinin fiziksel dünyayla entegrasyonuna yardımcı olmayı hedefliyor.

Detaylı Shiba kılavuzu: Worldpaper

Öte yandan merakla beklenen Shibarium’un yayınlanmasının ardından veya hemen öncesinde, “Worldpaper” adındaki kapsamlı kılavuz yayınlanacak. Bu kılavuz, projenin geleceğine ilişkin bilgiler sağlayıp, yeni resmi ortakları tanıtacak ve daha fazla merkeziyetsizlik için güncel planları ortaya koyacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!