Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu’nun (SHIB) Kart Oyunu Shiba Eternity İlk Dönüm Noktasına Ulaştı: Rağbet Artıyor

Popüler meme token Shiba Inu’nun (SHIB) Shytoshi Kusama tarafından geliştirilen kart oyunu Shiba Eternity, piyasaya sürüldükten bir hafta sonra önemli bir dönüm noktasına ulaştı.

Uzun zamandır beklenen Shiba Inu’nun kart oyunu Shiba Eternity piyasaya sürülmesinden sadece bir hafta sonra, Google Play Store‘da 100.000’den fazla indirilme sayısına ulaştı. Shiba Inu ekibi, Shiba Eternity’i akıllı telefonlar için şimdiye kadar yaratılmış en komplike kart oyunu olarak tanıttı. Kullanıcılardan 11.500 farklı yorum alan oyun, Play Store’da 4.6 puan ortalaması ile değerlendiriliyor.

Görünen o ki binlerce Shiboshi Kahramanına, 500 koleksiyon kartına, 87 özellik kartına, zengin ve derin bir hikayeye ve daha fazlasına sahip olan oyun, topluluk tarafından büyük bir ilgiyle karşılanmaya devam ediyor.

Shiba Eternity piyasaya sürüldüğü ilk gün, Play Store‘da 10.000’den fazla indirme almış ayrıca App Store‘da en çok indirilen 20 oyun içerisine girmeyi başarmıştı. Bununla birlikte oyunun piyasaya sürülüş tarihinden beri Shıba Inu yatırımcılarında istikrarlı bir artış görülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!