Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shibarium’a Adım Adım: Shiba Inu Baş Geliştiricisi Bir Yenilik Daha Tanıttı

Shiba Inu (SHIB) baş geliştiricisi, merakle beklenen Shibarium ekosistemine katkıda bulunmak isteyen geliştiricilere, içerik oluşturuculara, işletme sahiplerine ve iş arayanlara ait bir kayıt portalının detaylarını açıkladı.

Shytoshi Kusama takma adıyla bilinen Shiba Inu’nun baş geliştiricisi tarafından yakın tarihte paylaşılan bir gönderide, Shibarium ekosistemine katkıda bulunmak isteyen geliştiricilere, içerik oluşturuculara, işletme sahiplerine ve iş arayanlara ait kayıt portalının detaylarına yer verildi. Sunulan bu yeni portal sisteminin topluluk arasındaki iletişim ve akışın sürdürülebilir olmasını sağlayacağına değinen Kusama, ayrıca bu sistem sayesinde herkesin Shibarium üzerinde bir şeyler inşa edebileceğini vurguladı.

Öte yandan bu portal sayesinde geliştiriciler yeni ürünlerini sunabilme fırsatı bulacak ve Shibarium ile inşa edilmeye çalışılan ekosistemin ne olduğuna dair tartışma şansı doğacak:

Bunun topluluk oluşturmanın gerçek yolu olduğunu düşünüyoruz. İdeal olarak, bu alım sistemi en iyi projeleri bulmamızı ve onları yardım edebilecek veya destek olabilecek diğer kişilerle bir araya getirmemizi sağlayacaktır.

Söz konusu blog yazısında merakla beklenen Shibarium beta sürümüne dair açıklamalarda bulunan Kusama, en kısa sürede hayata geçirileceğinin sinyalini verdi:

Alım sistemi artık mevcut olduğundan, belgeleri yayınlamaya, Wiki’yi güncellemeye ve mümkün olan en kısa sürede beta sürümünü yayınlamaya başlayacağız. Topluluğa hızlı, ucuz ve nispeten sağlam bir teknolojiyi kutudan çıktığı haliyle göstereceğimiz için heyecanlıyız.

Beta süresince ortaya çıkacak tokenların ve ürünlerin sadece test amaçlı üretildiğini özellikle hatırlatan baş geliştirici, bu süre zarfında kullanıcıları dolandırıcılara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kusama, Shibarium’da test için üretilmiş hiçbir şeyin satın alınmaması gerektiğini dile getirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!