Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Yeni Bir Kripto Para Birimi Çıkartıyor!

Ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance ve dijital varlık tröst şirketi Paxos, yeni yaptıkları bir duyuru ile USD destekli stabil koin’leri için ABD’li regülatör NYDFS’den onay aldıklarını vurguladılar.

Paxos ve Binance’den Binance USD!

Binance USD (BUSD) isimli stabil koin bu ayın sonlarına doğru resmen tanıtılacak. Paxos kurucu ortağı ve CEO’su Asia Rich Teo konu hakkında yayınladığı basın açıklamasında NYDFS’nin onayının, BUSD’un kripto para piyasasındaki uzun dönemli stabilitesi için hayati bir önem olduğunu ifade etti ve kendi stabil koin hizmetlerinin Binance gibi güvenilir bir firma tarafından talep edildiği için gurur duyduklarını vurguladı.

BUSD direkt olarak ABD dolarına 1’e 1 oranında endeksli olacak ve Paxos platformu üzerinden satın alınabilecek. BUSD’un şu an için Binance üzerinde işleme açılacağı kripto paralar ise Bitcoin, Binance Coin ve XRP olarak açıklandı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao da Paxos’un tröst alanında liderlerden birisi olduğunu ve onlarla çalışmaktan heyecan duyduklarını vurguladı.

BUSD’un piyasaya sürülmesi aracılığıyla daha büyük bir blockchain ekosistemi için daha fazla finansal hizmetin kilidini açmayı umuyoruz ki bunların arasında stabil dijital varlıkların gücü aracılığıyla daha fazla kullanım alanı ve hizmet yaratmak yer alıyor.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment