Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Sanatçı Akon, Bitcoin Yatırımcısı Olduğunu Açıkladı

”Don’t Like Me” ve ”Lonely” gibi şarkıların altında imzası bulunan dünyaca ünlü sanatçı ve rapçi Akon, lider kripto para birimi Bitcoin yatırımcısı olduğunu açıkladı. Ünlü sanatçı bu hafta katıldığı bir radyo programında hem Bitcoin hem de diğer kripto para birimleri hakkında konuştu.

Akon, merkeziyetsiz para birimlerinin, merkezi rakiplerine göre çok daha iyi bir durumda olduğunu vurguladı ve artık ”uyandığını” açıkladı.

”Kripto para birimleri aslında itibari paralardan çok daha stabiller. ”

Akon, hükümet tarafından piyasaya sürülen itibari paraların aksine Bitcoin’in insanlar tarafından çok daha iyi kontrol edilen bir para olduğunu ifade ederek aslında bunun ekonomik özgürlük sağladığını ima eti.

”Uygun teknolojik şartlara sahip herhangi birisi Bitcoin Core yazılımını indirebilir, tam ağ düğümü çalıştırabilir ve madneci olabilir. Kurallara insanlar karar veriyor.”

Akon’a göre itibari paralar ise direkt olarak merkez bankalarının ve hükümet yetkililerinin kontrolünde olup halka bu konuda diyecek bir laf kalmıyor.
Lider kripto para birimi özellikle Arjantin veya Türkiye gibi ülkelere bakıldığında çok daha stabil ve dengeli bir grafik çizmekte. Arjantin geçtiğimiz günlerde sermaye kontrolüne giderek durumun ne kadar kötüye gittiğini kanıtlamış oldu.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment