Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sıcak Gelişme: Binance US 30 Kripto Para Birimini Listelemeyi Düşünüyor!

Yapılan yeni bir açıklamaya göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance‘nin ABD tabanlı platformu Binance US yakın zamanda 30 alt koini listelemeyi düşünüyor.

Cuma günü Binance US tarafından bir blog gönderisi olarak yayınlanan bildiriye göre ABD içerisinde bir kripto para borsası piyasaya sürme çabaları oldukça hızlı devam ediyor. Borsa şu an için Bitcoin, Ethereum, USDC, PAX ve Binance’nin kendi kripto para birimi BNB‘nin de aralarında olduğu 30 kripto para birimi ile başlamayı hedeflemekte.

Binance US platformunun bunları başarması için önündeki en büyük engel ise ABD hükümetinin ve finansal regülatörlerin şartlarının karşılanması. Binance geçtiğimiz Haziran ayında ABD tabanlı müşterilerin ana platforma girmesini engellemiş ve aynı tarihlerde ABD piyasası için yeni bir platform piyasaya süreceğini açıklamıştı.

Binance US 30 Kripto Para Birimini Listeleyecek

Binance’nin listeleyeceği kripto para birimlerinin ADA, ATOM, BAT, BCHABC, BNB, BTC, DASH, EOS, ETC, ETH, HOT, IOTA, LINK, LOOM, LTC, MANA, NANO, NEO, PAX, REP, RVN, TUSD, USDC, USDT, VET, WAVES, XLM, XRP, ZIL ve ZRX olduğu belirtilmekte.

Binance’nin ABD pazarına böyle güçlü bir giriş yapması kesinlikle ünlü borsa Coinbase’i ciddi bir rekabetin içerisine atabilir.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment