Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sıcak Gelişme: Coinbase Pro Dört Adet ERC-20 Token’ini Listeleyeceğini Duyurdu!

Coinbase bugün adeta durdurulamıyor. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olarak görülen Coinbase, geçtiğimiz tarihlerde platformuna çok zor ve çok nadir yeni bir kripto para birimi eklemesine rağmen, özellikle son 3 aydır birbiri ardına yeni haberler vermeye devam ediyor.

Yaklaşık bir kaç saat önce platforma eklemek için 31 adet kripto para birimini araştırdığını ifade eden Coinbase, an itibariyle listedeki dört adet kripto para biriminin Coinbase Pro’ya ekleyeceğini duyurdu. Eklenecek olan kripto para birimlerinin Ethereum tabanlı ERC20 token’leri olması ise ayrı bir yenilikçi haber olarak görülebilir.

 0x (ZRX), Basic Attention Token (BAT) ve USDC (USD Coin) token’lerinden sonra platforma bu sefer de dört yeni ERC-20 token’i ekleme kararı alan Coinbase, bunların Civic (CVC), district0x (DNT), Loom Network (LOOM), and Decentraland (MANA) olduğunu duyurdu.

Trading işlemlerinin başlamasından en az 48 saat önce yatırma işlemlerini açacağını duyuran Coinbase, yeterli likidite sağlandıktan sonra trading’in USDC paritesi ile başlayacağını duyurdu. Alım satım işlemleri ilk olarak New York vatandaşları haricinde İngiltere, Avrupa Birliği, Kanada, Singapur ve Avustralya bölgelerinde yer alan Coinbase Pro kullanıcılarına açık olacak.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment