Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Winklevoss İkizlerinin Borsası Gemini, Bitcoin Cash’i Listeleyeceğini Duyurdu!

Winklevoss ikizlerinin sahip olduğu ABD menşeli kripto para borsası Gemini, bugün yaptığı bir duyuruda son zamanların en tartışmalı kripto para birimi Bitcoin Cash‘i (BCH) listeleyeceklerini açıkladı.

New York merkezli kripto para borsası, özel olarak sadece Bitcoin Cash ABC’nin yol haritasını benimseyen Bitcoin Cash’i destekleyeceklerini ve ”Satoshi’nin Vizyonu” olarak da bilinen Bitcoin SV‘yi şimdilik desteklemeyeceklerini vurguladı. Söz konusu ayrım geçtiğimiz Kasım ayında, Bitcoin Cash ağında yaşanan hard fork ve sonrasındaki ağ bölünmesi sonucunda oluşmuştu.

Gemini kripto para borsası bunun yanı sıra işlemlerin sadece tek bir ağda onaylı olmasını sağlamak için de replay protection kullanılacağını belirtti.

”Bitcoin SV gibi desteklemediğimiz bir blockchain ağı üzerinden Gemini’ye yollanan herhangi bir kripto para birimi, geçersiz ve geri gönderilemez olacak.”

Gemini bunun yanı sıra söz konusu listeleme için New York’un finansal regülatörü NYDFS’nin de onay verdiğini aktardı ve borsanın bu sayede müşterilerine hem emanet hizmetleri hem de kripto para trading hizmetleri verebileceğini belirtti.

Gemini kullanıcıları  Cumartesi günü Türkiye saati ile 17:30’dan itibaren Bitcoin Cash yatırma işlemlerine başlayabilecekler. Alım satım işlemleri ise önümüzdeki Pazartesi günü Türkiye saatine göre 21:00 itibariyle açılacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment