Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sıcak Gelişme: Eski ABD Gizli Servisi Yetkilisi, Blockchain’e Transfer Oldu!

Geleneksel finans sektörünün ve hükümetlerin önemli isimlerinin, blockchain ve kripto para sektörüne transferleri hız kesmeden devam ediyor.

Kripto para sektörünün önemli firmalarından Blockchain, bugün kendi internet sitesinde yaptığı bir duyuru ile, eski ABD Hazine Bakanı Yardımcısı olmanın yanı sıra,  ABD Gizli Servisinde de uzun süre görev almış George Sax‘ın Blockchain ekibine Global Güvenlik Sorumlusu olarak katıldığını belirtti.

George, 25 yıllık güvenlik odaklı kariyerinde, kendisini hem ABD halkına hem de çoğu ülkeye kanıtlamış bir isim. George geçmiş görevlerinde 161 farklı ofisten 2.000’in üzerinde kişiye liderlik etti. Bu ismi Blockchain firması için özel kılan yeteneklerinin arasında, George’un görev tanımı içerisinde siber suçlarla mücadele ve ABD’nin finansal alt yapısını korumak için kapsamlı programlar geliştirmiş olması yer alıyor.

George Cox bu yeni gelişme hakkında şu yorumda bulundu:

”Blockchain, dijital varlıklara olan erişimi demokratikleştirerek, daha adil bir finansal gelecek kurmaya yardımcı oluyor. ABD Gizli Servisi ve Hazine Bakanlığındaki tecrübelerimi, firmanın zaten güçlü güvenlik programına katmak ve dünya çapındaki milyonların bu yeni finansal sisteme güvenle girmesini sağlamak için sabırsızlanıyorum.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment