Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sıradaki Pepe’yi Buldum Dedi: Meme Coin’den Dişe Dokunur Miktarda Topladı!

Popüler kripto para yatırımcısı, sıradaki çok kazandıracak meme coin projesini bulduğunu öne sürdü.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre @Vida_BWE isimli kripto para yatırımcısı, sıradaki Pepe’yi (PEPE) buldum diyerek NeiroOnEthereum’a (NEIRO) yüklü yatırım yaptı.

Yatırımcı, toplam NEIRO arzının %0,4’lük kısmını satın aldığını duyurdu. Yatırımcı, diğer Neiro’nun (NEIRO) 600 milyon dolar piyasa değerine ulaştığını yani trenin çoktan kaçtığını belirtirken kendisinin aldığı NEIRO’nun henüz 73 milyon dolar piyasa değerine sahip olduğunu hatırlattı:

NEIROETH’in dolaşımdaki arzının %0,4’ünü içeren bir spot çanta biriktirdim çünkü içindeki manipülasyonun değerini gördüm. İnsanlar genel olarak NEIRO anlatısını seviyor ve bunun bir sonraki PEPE olacağını düşünüyorlar, ancak NEIROCTO’nun piyasa değeri zaten 600 milyon, NEIROETH ise hala 73 milyon, daha ucuz ve fiyatı yükseltmek daha kolay.

Lookonchain tarafından erişilen güncel veriler, yatırımcıya ait cüzdanlarından biri olan bwecapital.eth’nin, 10 Ekim günü kripto para borsası Bybit’den 314 bin dolar değerinde 4,06 milyon NEIRO aldığını gözler önüne serdi.

Yatırımcının açıklamalarından önce de yükseliş yaşayan NEIRO, bu hype etkisiyle birlikte gücüne güç kattı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %60 yükseliş sergileyen NEIRO, yazım esnasında 0,0884 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!