Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sirin Labs’in Çıkardığı ‘Dünyanın İlk Blockchain Telefonu’ Londra’da Satışa Sunuluyor

Ürettiği Blockchain telefonu ve tartışmalı pazarlama strateji ile gündeme gelen Sirin Labs, Finney adını verdiği akıllı telefonun satışı için, İngiltere’nin başkenti Londra’da bir mağaza açtığını duyurdu.

Temmuz 2018 yılında çıkan ancak yaşanan tartışmalar ve zorlu ICO sürecinin ardından piyasa sürümü tam bir yılan hikayesine dönen Finney, bu haber ile birlikte artık Londra’daki alıcılarını bekliyor olacak.

Tanesi 999 dolardan satışa çıkarılacak olan Blockchain telefonunun satış mağazasının perakende görevi de ifa etmesini umduklarını belirten yetkililer, aynı zamanda açılan bu mağazanın yerel kripto para sevdalıları ve takipçileri için de bir buluşma noktası haline gelmesini umduklarını ifade etti.

Sirin Labs’den yapılan açıklamada, Blockchain telefonunun satışı için bir diğer merkez olarak da Japonya’nın başkenti Tokyo’nun belirlendiği ve ekibin, yer konusunda araştırmalara başladığı belirtildi.

Kripto para ve Blockchain odaklı olması ile dünyada bir ilk olduğu iddia edilen Finney, telefon içinde hardware bir cüzdan da barındırıyor.

Konuyla ilgili açıklamarda bulunan Sirin Labs CEO2su Kenes Rakishev, Londra seçiminden ötürü son derece mutlu olduklarını ifade ederken, şunları söyledi:

”Londra gerçekten de farklı kültürlerden birçok insanın huzur içinde yaşadığı kozmopolit bir yer ve bunu, teknoloji merkezi için de söylemek mümkün. Birçok Avrupa merkezine göre, çok daha fazla yatırımın ve işin döndüğü bir yerde, biz de dünyada bir ilk olan Blockchain telefonumuzun mağazasını açacağımız için oldukça mutluyuz.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment