Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sistemkoin Kripto Para Borsası Şikayetleri Artıyor! İddialar Ne Kadar Doğru?

Türkiye tabanlı kripto para borsalarından birisi olan Sistemkoin, son dönemlerde kullanıcıların artan şikayetleri ve usulsuz hesap kapatma işlemleri ile anılmaya başlandı.

Türk kullanıcıların yanı sıra,  yabancı kullanıcılar ve hatta yabancı basında da konu hakkında birçok şikayet ve eleştiri mevcut. Temel olarak Şubat ayında başladığı iddia edilen olaylarda, kullanıcıların hesaplarının Sistemkoin tarafından içerisindeki bakiye ile birlikte kapatıldığı öne sürülüyor. Hasan Kara isimli bir kullanıcı Facebook üzerinden paylaştığı gönderisinde şunları ifade etti:

”4 şubat 2019’da hesabımda bulunan bakiye ile sistemkoin hesabım kapatıldı. Bakiyem verilmedi ve her iletişim kanalından engellendim.”

Buna ek olarak yabancı kullanıcılar da borsa hakkında farklı şikayetlerde bulunmakta


Borsa ile ilgili şikayetler aslında 12 Aralık 2018 tarihine kadar geriye gitmekte.

Sistemkoin Açıklaması

Sistemkoin kripto para borsası basın saatine göre konu hakkında direkt bir açıklamada bulunmasa da, kendi Facebook sayfalarından yayınladıkları bir bildiride, yapılan bütün bu iddiaların asılsız olduğunu ve bunların markanın sicilini karalamak için yapıldığını ifade etti.

Yapılan açıklamaya rağmen Bitcoin borsası Sistemkoin’in kullanıcılarının şikayetlerini göz önüne aldığımızda, açıklamanın yatırımcıları tatmin ettiğini ve şüpheleri ortadan kaldırdığını söylemek mümkün değil.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

4 Comments

  • Cem
    Posted 06 Ekim 2020 - 15:40 15:40

    Sistemkoin.com sitesi sabah 7’den beri çalışmıyor. Sanırım kapatacaklar ve paraların üzerine yatacaklar. Bu siteden uzak durun

  • yusuf
    Posted 05 Temmuz 2019 - 23:12 23:12

    Benim de hesabım onaylı olduğu halde birden onaysız duruma düşürdüler. Takip ediyorum bazen alım yapıyorum iptal ediyorlar. Kafalarına estiği gibi al-sata müdahale ediyorlar. Bir ara kapattılar sonra tekrar açtılar. Devlet denetiminden uzak at koşturuyorlar.

  • Abdul
    Posted 22 Nisan 2019 - 17:11 17:11

    Merhaba arkadaslar,

    benim profilimdeki bitcoinlerimi yetki vermedigim bir adrese atmislar ve beni tum kanallardan engllemisler. Bana son bir kac gundur donus yapliaciniz soylediler ama bana bos gibi geliyor. Suan 7.1195 bitcoinum yanlis bir cuzdanda aktarilmis bulunuyor ve onlarla iletisime gecemiyorum. Mailime cevap yok, telefonumla arayinca direk sesli mesaja gidiyor, whatsapptan kontrolleri sagliyorum diye direk bloke etmisler, websitesindeki canli destek beni gorunce direk chat’tan cikiyor.

    Ben suan Sikayetvar.com da sikayetimi verdim, Istanbul emiyet mudurlugundeki siber polise savcidan aldiiim dilekcemi vermis bulunuyorum. Buna benzer sorunlari yasayan arkadaslarimizi benle iletisime gecmenizi istiyorum ki beraber bu problemin nakadar buyuklugunde oldugunu anlayip gerekli yasal onlemleri alip bunu beraber bir guc olarak sunalim. tel 05308548084 ve email [email protected]

  • sedat
    Posted 21 Nisan 2019 - 16:03 16:03

    Özellikle XSN Stakenet coin sahibi olan arkadaşlar şikayetçi sistemkoin aylardır xsn çekimine müsade etmeiyor cüzdan da sorun var ekiple ortak çalışıyoruz diyorlar ama ekibin haberi yok 😀 xsn stake,masternode coini ve sistemkoinin stake yaptığını düşünüyorum aylardır açmıyorlar delist edilmesi için çok mesaj yazdık ama sallamıyorlar bir giren bir daha çıkamıyor aman dikkat dostlar

Leave a comment