Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SkyBridge Daha Fazla Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) Aldı: CEO Scaramucci İyimser

Fon yöneticisi SkyBridge Capital’ın kurucusu ve CEO’su Anthony Scaramucci, kripto para piyasasında yaşanan düşüşe rağmen Bitcoin konusunda iyimser olduğunu ve şirketin daha fazla Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) aldığını söyledi

CNBC’nin 13 Haziran tarihli Squawk Box programına konuk olan Scaramucci, kripto para piyasasındaki düşüş sürerken neden Bitcoin ve Ethereum için iyimser olduğunu anlattı.

Kripto para piyasasındaki genel düşüşe rağmen Bitcoin‘in (BTC), kripto para piyasasının toplam kapitalizasyonunun %50‘sinden fazlasına sahip olması nedeniyle cesaretinin devam ettiğini söyleyen Scaramucci, bunun “kaliteye geçişin” bir işareti daha olduğunu belirtti.

Fed‘in faiz oranlarını %1-2 artırmasından Celsius‘un yaşadığı sıkıntılara kadar piyasa üzerinde ek baskı oluşturan mevcut durumu açıklayan SkyBridge CEO’su, mevcut durumu Bitcoin ve tüm piyasanın tarihi faiz oranı artışı ve Terra ağının çöküşü nedeniyle düştüğü altı hafta öncesine benzetti.

Scaramucci ayrıca kripto para piyasasında şu an yaşanan düşüşü neredeyse Amazon dışındaki tüm internet şirketlerinin hisselerinin düştüğü 2000 yılındaki Web1 şirketlerinin çöküşüyle ​​karşılaştırdı.

Yatırımcılara disiplinli kalmalarını tavsiye eden ve eğer bu bir “dibi satın almak” anlamına geliyorsa şirketin daha fazla Bitcoin ve Ethereum satın aldığını açıklayan Scaramucci, fonların FTX borsasına yatırıldığını söyledi ve FTX‘e övgülerde bulundu.

Peter Schiff’den CNBC ve Scaramucci’ye eleştiri

“Altın Böcek” lakaplı Bitcoin eleştirmeni Peter Schiff, programın ardından CNBC ve Scaramucci‘ye eleştirilerde bulundu. Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda CNBC’nin tekrar “Bitcoin pumpcılarını” ortaya çıkardığını tweetleyen Schiff‘e göre Scaramucci, yatırımcıların çökmekte olan kripto para piyasasında satış yapmasını önlemek için konuşmaya davet edildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!