Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk’ın Yaptığı Paylaşım Bitcoin Dönüm Noktaları Mı?

Kripto paralarla oldukça ilişkili olan Tesla CEO’su Elon Musk, 14 Temmuz 2021 tarihinde yaptığı bir paylaşımla çok konuşulmuştu. 

Yaptığı paylaşım esnasında 32 bin dolar civarında bulunan Bitcoin’in daha sonra yükselerek 69 bin dolara kadar gitmesi insanların aklında şüphe oluşturdu.Resim

Verdiği ilk 3 sayı 48-61-68 olan Elon Musk’ın paylaşım ardından Bitcoin kısa bir süre içerisinde bu seviyelere ulaşmıştı.

Paylaşım esnasında

Paylaşımdan sonra

Elon Musk’ın verdiği sayılarda 4. ve 5. olan 61 ve 20 sayılarının ardından 74 sayısının Bitcoin’e göre verilmiş olması durumunda düşüş trendinin bitmiş olduğu anlamına gelebilir.

Birçok yorumcu ve analist Bitcoin’in 20 bin dolara kadar düşmeyeceğini düşünmesine rağmen Elon Musk’ın verdiği sayılar içerisinde yer alması ve fiyatın o bölgeye düşmüş olması bir sonraki hedefin 74.000 dolar olacağı yönünde iddialar ortaya çıkardı.

Ancak Elon Musk yaptığı paylaşımda bir kişiyle konuştuğu ve ona sayılarla ifade edilen bir alfabeyle cevap verdiği belirtiliyor.

Resim

Elon Musk’ın sadece konuştuğu kişiyi onayladığı söyleniyor.

Konuşma esnasında olsa bile bu sayıların Bitcoin’in dönüm noktaları olduğunu düşünen insan sayısı oldukça fazla sayıda bulunuyor. Bu düşünceye göre Bitcoin’in bir sonraki hedefi 74.000 dolar seviyeleri.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!