Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SLERF Yüzde 40 Düştü! Meme Coin Balinaları SLOTH Coin’e Yönelmeye Başladı

Solana tabanlı meme coin SLERF zor günler yaşıyor. Meme coin çılgınlığı kripto para piyasasını etkisi altına almaya devam ederken bir dönem piyasa değeri BOME’yi geçen SLERF, yatırımcılarını üzüyor.

Bağış odaklı bir proje olan SLERF, ciddi yatırımcı çektikten ve ralli yaptıktan sonra düşüş trendine girdi. Yalnızca son 24 saat içerisinde yüzde 14 civarında düşen meme coin, ciddi bir yatırımcı kaybı yaşadı. 

CoinMarketCap verilerine göre SLERF’teki düşüş, son 1 aylık dönemde yüzde 32 ve son 7 günlük zaman diliminde ise yüzde 40’ın üzerinde oldu. Kırmızı bölgede dolaşan kripto para birimi, çok sayıda yatırımcının satışa yönelmesi sebebiyle iyice geriledi.

Yatırımcıların SLERF satmaya devam etmesi durumunda, önümüzdeki 24 saatlik zaman dilimi içerisinde token fiyatının 0,33 bandına düşebileceği tahmin ediliyor. Teknik analizler, SLERF coin için ayı piyasası sinyalleri veriyor. Negatif döngüye giren SLERF coin yatırımcı kaybederken Solana ekosistemindeki bir başka proje, bu yatırımcıları kendisine çekiyor gibi görünüyor. 

Slothana isimli yeni bir meme coin projesi, SLERF coin’in boşluğunu dolduruyor. Solana blok zincirinde inşa edilen proje, Slothana coin satın almak isteyen yatırımcılara yenilikçi bir ön satış deneyimi yaşatıyor. 

Solana Blok Zincirinin Yeni Gözdesi SLOTH Coin

Solana blok zinciri, son dönemlerde hayata geçirilen meme coin projeleri için ilk adres olarak Ethereum ağını geride bırakıyor. Milyonlarca dolarlık SOL yatırımı yapan kripto balinaları, Solana ağındaki yeni projelere ilgi gösteriyor.

Yoğun ilgi toplayan projeler arasında tembellik vurgusuyla dikkatleri üzerine çeken SLOTH coin, yatırımcıların ilk duraklarından biri oluyor. Bağış odaklı bir ön satış etkinliği gerçekleştiren proje ekibi, SLERF ve BOME gibi öncül projelerin başarısını tekrarlamayı amaçlıyor. 

Ön satış etkinliği ile indirimli fiyatlardan Slothana coin satın almak isteyen yatırımcılar, farklı bir yaklaşımla karşılaşıyor. Gelenekselleşmiş aşamalı ön satış etkinliklerinin aksine SLOTH ekibi, kademeli fiyat artışı politikasının olmadığı bir satış düzenliyor.

Yatırımcıların SLOTH coin satın alması için yalnızca belirlenen kripto adresine SOL göndermesi gerekiyor. Proje sayfasına göre 1 SOL karşılığında yatırımcılar, 10 bin adet SLOTH coin satın alabiliyor. 

SOL gönderiminin merkeziyetsiz bir kripto cüzdan aracılığıyla yapılması gerekiyor. Phantom gibi bir cüzdan kullanarak yatırımcılar, SLOTH ön satışına katılabiliyor. SOL gönderdikten sonra yatırımcıların yalnızca gerçekleşecek airdrop dağıtımını beklemesi gerekiyor. 

SLOTH Coin 6 Milyon Dolara Ulaştı

Başlayalı henüz 1 hafta olan Slothana ön satışına olan ilgi oldukça yoğun. Proje sayfasına göre şu ana kadar Slothana coin satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar, 6 milyon dolara ulaşıyor. 

SLOTH coin projesinin ilgi çekmesinde bir takım spekülasyonlar etkili oluyor. Jupiter DEX’inde listelendikten sonra hızla yükselen ve erken dönem yatırımcılarına ciddi kazanç getiren SMOG ekibinin, Slothana coin projesinin arkasında olduğu iddia ediliyor. 

SLERF coin gibi zirvedeyken 24 saatlik işlem hacmi 2 milyar doları aşan projeleri ilham alan SLOTH coin, amacıyla da ilgi görüyor. 

Proje ekibi hedef kitle olarak 9-5 çalışmaktan yorulan ofis tembellerini seçiyor. Yatırımcılara hızlı kazanç elde etme ve sıkıcı işlerinden kurtulma vaadinde bulunan proje, kripto meraklılarını ikna etmiş görünüyor. 

Yeni Dogecoin Slothana Olabilir Mi?

Meme coinler, viral popülerlik, pazarlama stratejisi ve güçlü bir topluluk ile gelir elde etme imkanı sunuyor. Çoğu proje herhangi bir işlevselliğe sahip olmasa da bazen tek bir paylaşım bile bir meme coin’in binlerce kez artmasına yol açabiliyor. 

Meme coin rallisi denilince ilk akla gelen proje şüphesiz ki DOGE oluyor. Ünlü milyarder Elon Musk’ın paylaşımlarıyla yatırımcısına büyük kazanç sağlayan DOGE’nin yerini hangi projenin alacağı merak ediliyor.

SLOTH veya başka bir kripto para biriminin yeni DOGE olma ihtimali her zaman bulunuyor. Doğru pazarlama stratejilerinin yanı sıra kripto balinalarının veya güçlü kişilerin paylaşımları söz konusu olursa SLOTH coin’in DOGE’yi geçmesi bile söz konusu olabilir.

SLOTH coin’in DOGE’ye avantajı blok zinciri seçiminde başlıyor. Ethereum ağını kullanan DOGE’nin aksine SLOTH, Ethereum katili olarak adlandırılan ve verimliliği ile tanınan Solana ağında inşa ediliyor. 

SLOTH coin’in bir diğer avantajı ise Ethereum doğrulayıcı ücretleri oluyor. Ethereum doğrulayıcılarına yeni bir meme coin almak için 50 dolar ücret ödemeyi hiçbir kripto meraklısı istemiyor. Solana’nın meme coin yaratıcıları ve yatırımcıları için sunduğu altyapı, bu ağ üzerinde inşa edilen SLOTH coin’i de daha avantajlı bir pozisyona sokuyor. 

Tüm bu avantajlarla birlikte SLOTH, SLERF coin’den boşalan tahta da göz dikiyor. Yatırımcılar hızla düşen SLERF fiyatları sebebiyle dump yaparken bütçelerini SLOTH coin gibi projelere kaydırıyor gibi görünüyor. 

SLERF ve BOME ile kazanç elde etme imkanını kaçıran yeni yatırımcılar da yine ralli yapacağı ümidiyle SLOTH coin ön satışına dahil olmaya çalışıyor. SLOTH ekibi, meme coin meraklısı yatırımcıları ön satışa bekliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!