Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Soğuk Cüzdan Şirketi Ledger, “Kripto” Banka Kartı Çıkarttı

Bitcoin, ethereum, litecoin ve diğer kripto paraları bir banka kasası gibi depolayabilen soğuk cüzdan şirketi Ledger, kullanıcıların dijital varlıklarıyla ürün ve hizmet satın almalarını sağlayacak olan banka kartını piyasaya sürdü.

Yeni kripto banka kartı, Bitcoin (BTC), Ethererum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) ve USD Coin dahil olmak üzere birçok önde gelen kripto paraları destekliyor.

Ledger’ın iki yılda bir düzenlediği Op3n konferansında Crypto Life (CL) kartı tanıtıldı. Bu kart Ledger kullanıcılarının, Ledger Live adlı uygulama ile kripto paraların alınıp-satılabilmesini, takas ve stake edilebilmesini sağlayacak.

Kart sahipleri, dijital varlıklarını teminat olarak göstererek kredi limiti elde edebilecek. Eğer kullanıcı harcama yapmak isterse kriptolarını anında itibari paralara dönüştürme seçeneğine sahip olacaktır.

Kart sahipleri kripto paralarını satmak zorunda kalmadan banka kartını kullanma hakkına sahiptir. Kullanıcılar ayrıca bu kartı maaş hesabı olarak kullanabilir ve gelirlerinin yüzde kaçı ile yatırım yapmak istediklerini seçebilirler.

Crypto Life Kartı, 2022′nin ilk çeyreğinde Birleşik Krallık, Fransa ve Almanya’daki kullanıcılar için piyasaya sürülecek ve ikinci çeyrekte Amerika Birleşik Devletleri’nde kullanıma sunulacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!