Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Şok Gelişme! Binance Hacklendi Mi? Milyonlarca ARPA Aktarıldı!

Binance kripto para borsası bugün hiç beklenmeyen bir şekilde bütün işlemleri durdurması ile beraber gündeme oturdu. Birçok kripto para yatırımcısı Binance’in 2019 yılında uğradığı saldırıyı düşünerek borsanın yeniden hacklenmiş olabileceğini ifade etse de, Changpeng Zhao fonların güvende olduğunu belirterek bunu yalanladı.

Milyonlarca ARPA Kayıp!

Arpa kripto para projesinin arkasındaki ekip ise resmi Twitter kanallarından yaptıkları duyuruda, milyonlarca ARPA’nın habersiz bir şekilde transfer edildiğini açıkladı.

ARPA’nın Twitter hesabından yapılan açıklamada son 48 saat içerisinde Binance içerisindeki cüzdanlardan 130 milyon adet ARPA’nın MCX Exchange platformuna gönderildiği görülüyor. ARPA ekibi bu transfer hakkında kendilerine bilgi verilmediğini vurguladı.

ARPA’nın Telegram kanalında ve Binance’in Türkiye içerisindeki kanalında da birçok yatırımcı ARPA coin’lerinin çalındığını iddia etmeye başladı.

Binance CEO’su Konuştu

Binance CEO’su CZ yeni yayınladığı bir gönderide ise hack iddialarını kesinlikle yalanladı. ARPA kullanıcılarının mağduriyetinin nasıl giderileceği ise büyük bir merak konusu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment