Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana Ağındaki Yeni Memecoin DogWifCat Dogecoin’i Tahtından Mı Edecek? DWIFC Token İlk Günde Rekor Kırdı

Solana tabanlı yeni meme coin projesi DogWifCa (DWIFC)t, ilk işlem gününde rekor seviyeye ulaşarak piyasayı alt üst etti. Neredeyse yüzde 15 bin artan meme coin, on milyon dolarları aşan bir işlem hacmine yükseldi. 

Dextools’ta trend projeler arasına giren DogWifCat, son 24 saatlik işlem hacminde 40 milyon doları aştı. Toplam piyasa değeri 12 milyona dayanan DWIFC, Solana tabanlı popüler meme coinler listesine üst sıradan girmeyi başardı. 

Son 12 ayda dikkat çekici bir yükseliş yaşayan meme coin projelerine dahil olan DogWifCat ile ilgili detaylara birlikte göz atalım. DogWifCat token satın almak için bilmeniz gerekenleri ve DWIFC’nin Dogecoin’i tahtından edip edemeyeceğini inceleyelim.

DogWifCat Nedir? DWIFC Neden Bu Kadar Popüler Oldu?

Solana gibi önde gelen blok zincirlerinden birinde inşa edilmesinin yanı sıra DogWifCat token, DogWifHat (WIF) meme coin projesini takip ederek ilerliyor. Bu hareket, DWIFC tokene avantaj sağlıyor. 

DWIFC, bir kedi ile bir köpeğin bir arada resmedildiği bir logo ile karşımıza çıkıyor. Zekice tasarlanmış logosu ile dikkat çeken proje, ilk 24 saat içerisindeki performansı ile yatırımcıların dikkatini çekmişe benziyor. 

Viral meme coin denilince akla gelen Dogecoin’i taktından etmeye aday DogWifCat (DWIFC), kısa, orta ve uzun vadede kar elde etmek isteyen yatırımcıların radarına takılıyor. Balina hareketleri de DogWifCat token satın alma niyetindeki yatırımcılar için teşvik oluyor. 

Analizler, bir balinanın 102 bin dolar değerinde devasa bir satın alma yaptığını gösteriyor. Balinaları takip eden küçük yatırımcılar da DWIFC tokene büyük ilgi gösteriyor. 

DogWifCat En Popüler Meme Coinler Listesinde 4. Sırada

Solana tabanlı bir meme coin olan DogWifCat, en popüler meme coinler listesine 4. sıradan giriş yapıyor. Günümüzün popüler meme coin projelerinden olan SLERF, BOME ve MOLE ile yan yana anılan DogWifCat, günün en çok konuşulan kripto para birimlerinden oluyor. 

Yalnızca 1 milyar adet token arzı olan DogWifCat, Jupiter ve Raydium borsaları üzerinde işlem görüyor. Dextools verilerine göre tüm arzı dolaşımda olan token, 4,45 milyar dolar likiditeye sahip. Gate DeFi X hesabı da DogWifCat tokene ilişkin bir gönderi yayınladı.

https://twitter.com/GateDefi/status/1771093898321879546

Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla DogWifCat token sahiplerinin sayısının 4 bine yakın olduğu görülüyor. En popüler meme coinler listesinde ilk 5’e girmeyi başaran DWIFC token, kısa sürede daha fazla yatırımcıyla buluşacak gibi görünüyor. 

DogWifCat Sıradaki Dogecoin Olabilir Mi?

Hem kedi hem köpek temalı bir meme coin olduğunu söyleyebileceğimiz DogWifCat token satın almak isteyen yatırımcılar, DWIFC’nin sıradaki Dogecoin olup olmayacağını merak ediyor. 

Yaptığı ralliler ile yatırımcısına milyonlarca dolar kazandıran Dogecoin gibi DWIFC tokenin de ralli yapıp yapmayacağı yakından takip ediliyor. Herhangi bir kripto para biriminin boğa koşusuna çıkacağını kesin olarak bilmek mümkün olmuyor. Diğer taraftan DWIFC tokenin lansman sonrası performansı, yatırımcıların ilgisini körüklüyor.

Popüler meme coin DOGE’nin tüm zamanların en düşük fiyatının 0,00008547 olduğu ve bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 0,1488 dolardan işlem gördüğünü biliyoruz. Bu istatistikler bize DOGE’nin tüm zamanlar boyunca toplamda yüzde 26 bin artış yaşadığını gösteriyor. 

DogWifCat tokenin fiyatı ise bu esnada 0,01133 dolar bandında hareket ediyor. Lansmanı yapılır yapılmaz yüzde 15 bin civarında arttığı düşünülürse DogWifCat, sıradaki Dogecoin olabilir gibi görünüyor. Ancak elbette yatırımcıların dikkatli davranması gerektiğini de hatırlatmak gerekiyor. 

DogWifCat Token Nasıl Satın Alınır?

Projenin internet sitesinde yer alan bilgilere göre DogWifCat, popüler DEX Jupiter ve Raydium platformları üzerinden satın alınabiliyor. DWIFC tokenlerin toplam arzı olan 1 milyar adet token, heyecanlı yatırımcılarla buluşuyor.

DogWifCat satın almak için öncelikle bir cüzdan yaratmak gerekiyor. Mobil cihazlar için Phantom uygulamasını indirebilir; masaüstü cihazlar için Google Chrome tarayıcısına Phantom eklentisi kurabilirsiniz.

Solana tabanlı bir meme coin olan DWIFC satın almak için Solana ağının native tokeni SOL sahibi olmak gerekiyor. Phantom cüzdanınızda SOL bulunmuyorsa bir kripto para borsasından SOL alarak Phantom cüzdana gönderebilirsiniz. 

SOL token bakiyesine sahip olduktan sonra Raydium veya Jupiter kullanarak Phantom cüzdanınızı bağlayabilirsiniz. Bu aşamadan sonra yapmanız gereken tek şey, cüzdanınızdaki SOL tokenleri DWIFC tokenler ile takas etmek oluyor. 

Popüler meme coin projelerine hızlı giriş yapan DogWifCat ile ilgili detaylı bilgilere, internet sitesi veya sosyal kanallardan ulaşmak mümkün oluyor. Projenin yol haritası, token performansı ve topluluğun etkileşimleri ile ilgili Telegram veya X hesabına göz atmak, avantaj sağlıyor. 

Eric Cryptoman gibi popüler kripto meraklılarının sıradaki BOME token olacağını öngördüğü paylaşımlar yaptığı ön satışsız lansmanı yapılan DogWifCat, uzun bir süre daha gündemde kalacak gibi görünüyor. 

Solana tabanlı meme coin projelerine ilgi duyan ve düşük fiyatlı meme coin arayan kripto tutkunlarının DogWifCat projesini mutlaka incelemesi gerekiyor. Dogecoin’inin tahtını sallamayı amaçlayan DogWifCat (DWIFC), erken dönem yatırımcılarını bekliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!